Milyen olcsóbb ízesített cigik vannak?
Figyelt kérdés
vagy csak 1000 forint felettiek vannak? és az illata sem olyan büdös,mint a többinek?2009. szept. 19. 16:08
1/4 anonim válasza:
van mangós cigi 500ér meg pina coladas.
annak jó illatú a füstje:D 2szer vettem már olyat de nekem annyira nem jön be:D
2/4 anonim válasza:
1000 alatti ilatosítottak sztem szarok.
3/4 anonim válasza:
a Mentolos (zőld)viceroy elég jóó!de a mai világban kinekm i az olcso?
4/4 anonim válasza:
anyám egyszer csokisat szitt de igazából nekem nem ugy tünt hogy az csokis...ami izesitett annak a füstje rosszabb!
amugy ezer forint alatt is kaphato sokféle és fajta...árustol függőek a fajták...
pl volt már olyan hogy egy kirándulás alkalmával egy pár 100 fős faluban alig találtam cigit,de amit találtam olyat még életemben nemis láttam(csomagolás, iz stb.)és azota sem találok sehol olyat!
500-700ft-ig vannak nagyon kafa bagók!én kék bondot szivok de van amikor a növény töve több benne mint a szára és akkor annak is szar az ize!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!