Szellemi hatása melyiknek rosszabb: fű vagy dohány?
Figyelt kérdés
Legyenek szivesek, kerüljék a kérdést azok akik azzal jönnek hogy a fű nem drog mert ezt csak a szellemileg prolik mondják, és azok is akik azt mondják hogy a dohányzás halált okoz.
Engem tökre nem érdekel melyiktől halsz meg hamarabb vagy melyik okoz előbb rákot, az emberi személyiségre gyakorolt hatása.
Jöhetnek saját tapasztalatok, és nem csak arra vagyok kiváncsi hogy az illető milyen volt amikor leszokott hanem arra is hogy hogy változott a személyisége miközben elkezdte és miután letette.
2013. márc. 26. 16:29
11/12 anonim válasza:
9.-es azért tegyük hozzá hogy ez a te hülyeséget volt és függőséggé vált.Ha van eszed és mérsékelve tudod használni és kibírod hogy évente 1-2x szívj el a jointot nem lesz tőle annyi bajod mintha napi doboz cigit szívnál.Tudom mások arányok csak fűvel ezt eleve meg se teheted míg cigivel igen és az még el is fogadott ...
12/12 anonim válasza:
A dohány sokkal elfogatottabb drog, mert legális a fű nem az. Sokakban ez okoz problémát pedig nem is tudják annak, milyen hatása van. Csak mondják a süket dumát azok akik azt sem tudják mi az. A fűtől egyetlen egy ember nem hallt bele, míg más drogoktól igen. A füvet nem tudod túladagolni. A dohányzás egy szar nem jó semmire, csak pénzkidobás, semmilyen hatása sincs, csak szarabb lesz az állapotod mint amilyen volt. A fűről ezt nem mondhatod el. Oké, hogy abban a pillanatban amikor hatása alá kerülsz le szarsz minden mert most te így érzed jól magad, és csak te tehetsz róla ha olyan mélyre süjjedsz hogy nem tudsz magadon uralkodni, mellesleg nem lehetsz a fűre függő, nem károsítja az agysejtek stb. Egy kis akaraterő mindent megold, és néha jó a kis csill, meg minden jó mellette :DD Véleményem szerint a dohány sokkal rosszabb a dohányzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!