A kérdező valószínűleg a nagyon vékony cigarettákra gondol, pl. Eve márka meg hasonlók...
Szerintem sem szív minden nő vékony cigit.
Jobb lenne ha egyáltalán nem dohányoznának és ez vonatkozik a férfiakra is.
2013. márc. 9. 16:17
4/13 anonim válasza:
Neeeem.
2013. márc. 9. 16:35
5/13 anonim válasza:
én még nem láttam egy nő ismerősömet sem olyat szívni :D pedig van sok, és még nem.. max gyengébbet szívnak, de többnyire ugyanolyat mint a fiúk. legalábbis felénk :D
2013. márc. 9. 16:37
6/13 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni, mert mondtam hogy nem olyat szívnak vagy mert azt mondtam hogy nem kéne dohányozni?
2013. márc. 9. 16:43
7/13 anonim válasza:
Én személy szerint utálom a vékony cigiket, és ismerősi köröm női tagjaitól ugyanezt hallottam
2013. márc. 9. 17:21
8/13 Kinga1995 válasza:
Én nem szeretem a homlokhorpasztókat :-D
A Marlboro Blue Frost és a Dunhill Switch a két kedvencem, illetve a nem mentolosak közül a kék multi. Egyik se vékony. Illetve még az aranymarbi se rossz, pedig annak még a szűrője is barna.
Amúgy vannak olyan márkák, amit többet látok csajoknál (kék multi, narancs pallmall), de mindenki azt szív, amit akar. A vékonyról annyi ugrik be, hogy szívni kell ezerrel, majdnem beleszakad a tüdőd és alig jön vmi füst :-D
Am kb tíz csajból egynél látok vékonyat :-D
2013. márc. 9. 19:27
9/13 anonim válasza:
nagyon ritkán cigizem, kb. 1 doboz nálam 5hónapig bőven elég. A legutbbi dobozom Marlboro gold volt.
18L
2013. márc. 10. 11:59
10/13 anonim válasza:
Nem, ez is csak egy sztereotípia. Van olyan 100%ig heteró férfi ismerősöm aki vékony cigit szív, és ismerek olyan lányt aki hosszú piros marlborot szív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!