Cigaretta káros hatásait lehet valamivel jelentősen kompenzálni?
Hát én annyit tudok ajánlani, hogy legalább ne szívj annyit még ha nem is szoksz le, mondjuk amikor kimégy a szabadba hallgass zenét a telefonodon, vagy játssz rajta hogy valami lekösse a figyelmedet.:D Vagy találj valami hobbit, ami leköt.:)
A táplálkozás ezt sajnos nem befolyásolja.
vannak ilyen vitaminok, amiket kifejezetten dohányosoknak találtak ki, bár ettől a tüdőd nemfog rendbejönni, de mint írtad te elég keveset szívsz.
a dohányzás nemcsak a tüdőt roncsolja, hanem az egész szervezetre van neki kb negatív hatása, ezt vitaminokkal tudod csökkenteni vmennyire. énmost konkrétan nemtudok neked vitamint ajánlani, de neten google-ban biztos találsz dohányosoknak való tablettákat, pl amit most reklámoznak tvben, csávó ingben meg kalapban fűszálat rágcsál:D
de egyébként egy sima béres actival is jó lehet, pont ma olvastam, h dohányosoknak, kávésoknak is ajánlott, de azér a kifejezetten diohányos vitamin biztos jobb.
Olvasd el, többé nem fogsz dohányozni:
Allen Carr: Végre nem dohányzom
Én sem hittem hogy segíthet egy könyv, de mégis leszoktam 10 év után.
Ja és igen, a tüdődet semmi nem hozza helyre, ezért ne rontsd tovább a helyzetet.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!