Az rossz ha 16évesen naponta kb 2szálat szivok el?
Aztán 18 évesen már 2 doboz lesz a napi adagod, 28 évesen meg már levegőt alig fogsz kapni, fejlődő szervezetet rongálod a cigifüsttel, én kibírtam 18 éves koromig hogy nem gyújtok rá, dohányoztam kb 3 évig aztán letettem mert ahogyan kezdtem kilökődni a nagybetűs életbe, úgy jöttem rá hogy kell a francnak a cigi. Megvagyok nélküle, nem megy el rá a fizetésem egy bizonyos része, azt tudom másra költeni, most így lassan 24 leszek 3 éve nem gyújtottam rá, a pénz amit félretettem már éppen az örökölt autóm felújításán dolgozgatok már nagy erővel.
Ugye itt van a barátnőm akivel fél éve járok, ő sem dohányzik és el is ítéli a dohányzókat, álmaim nője, kedves, aranyos, és imád viccelődni, kell ennél több. Ha cigiznék nem biztos hogy lenne pénzem az autóm rendebrakására, nem biztos hogy itt lenne velem az a lány akire eddig vártam igazán. Már elgondolkodtam ezen hogy milyen jó hogy letettem a cigit, ennyit megért, és ugye a jövő a tét, tovább is élhetek, vagy nem, de ez más tészta már. Ez van inkább tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!