Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha abbahagyod a dohányzást,...

Ha abbahagyod a dohányzást, tényleg meg hízik az ember?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 13:34
1 2
 11/13 anonim válasza:

Itt van egy érdekes cikk:

[link]

Nem törvényszerű a hízás!

2009. szept. 17. 08:53
 12/13 anonim válasza:

Előző voltam..

még ey jó cikk:Cigi nélkül, hízás nélkül, ízletesen

[link]

Néhány jótanács, kaja ötlet... Jó leszokást!

Ja, én 10 hetes terhes vagyok.. és amikor megtudtam egyől letettem.. ennek úgy másfél hónapja. 1 kg-ot híztam.. pedig még állapotos is vagyok. Egészségesen táplálkozok..ennyi! Ja, és nem alkat függő, mert én hízásra hajlamos vagyok.. úgyhogy aki ezt mondja.. kifogás! Az agyadban döntsd el hogy nem jó.. ne pedig azt, hogy azért nem szokok le, mert.. stb..stb.. stb..

2009. szept. 17. 08:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen vagy. ha letudod mással kötni a figyelmed, nem biztos hogy sokat akarsz majd enni. Viszont a dohányzás kis mértékben csökkenti az étvágyat, így éhesebb is leszel egy kicsit. De ha már leakarsz szokni, járj el futni. Szerintem napi 20perc futással simán ledogolzhatod azt, amit a több evéssel felszednél:)
2009. szept. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!