Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha abbahagyod a dohányzást,...

Ha abbahagyod a dohányzást, tényleg meg hízik az ember?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ez nem törvényszerű, van aki hízik kicsit, van aki egyáltalán nem.
2009. szept. 10. 13:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, csak azért, mert pótcselekvésként állandóan rágcsál ezt-azt, ami rengeteg kalória.
2009. szept. 10. 13:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor először letettem a cigit, akkor az vezérelt, hogy majd végre pár kilót magamra szedek. 2 év alatt sikerült komoly hízókúra után 2 kg-t felszednem. Így vissza is szoktam. Aztán mikor másodszor letettem (szerintem most már végleg) akkor se híztam, max 1-2 kg-t. De a környezetemben a legtöbben híztak, volt aki 2 hónap alatt vagy 10-15 kg-t.
2009. szept. 10. 13:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez összefüggésben van a nikotinfüggéssel, de egyébként a pótcselekvés az, ami vezérli az embert a zabálásra. Alkatfüggő.
2009. szept. 10. 13:48
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
nos, nálam ez furán működött. én a cigitől általÁban éhesebb lettem...(!!!). elég vékony vagyok, és gondoltam egyet, h lerakom a cigit, hátha hízok. leraktam, de lefogytam:D ígyhát inkább visszaszoktam, és vissza is íhztam. valszeg azért, mert én nálam a cigi inkább éhséget váltott ki, és ilyenkor többet is eszek, amikor cigizek.
2009. szept. 10. 13:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Bizony én is felszedtem nem 1 nem két kg-ot...46kgosból 65 lettem...bár nekem pluszban a vizsgaidő is közre jtszik és a folytonos idegbaj...így most kezdek el megint fogyózni...kellemetlen...attól félek visszaszokom,de erős leszek mennie kell mind a kettőnek egyszerre:)
2009. szept. 10. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
a nikotin étvágycsökkentő. másrészt pedig pótcselekvés. de egyébként nem törvényszerű.
2009. szept. 10. 15:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért ha meghízol a no cigimentes állapottól, akkor már nem is fogsz leszokni róla?

Az a pár kiló mit számít, hisz itt az egészséged a fontos.

2009. szept. 10. 21:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Én pont ugyanannyi maradtam, mint előtte. Csak nem kell rászokni cigi helyett a zabálásra :))
2009. szept. 11. 10:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit és mennyit eszel "helyette". Csak akkor hízol, ha a cigaretta elszívása helyett nassolgatsz, vagy a szokásosnál /korábbinál/ többet eszel.
2009. szept. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!