Igaz, hogy ha valaki megeszik egy fél cigit lázas lesz és hányni fog?
A nikotin komoly idegméreg. A dohány nem csak azt a már mg nikotint tartalmazza, amit a dobozra ráírnak, hanem sokkal többet (csak füstön keresztül ennyi szívódik fel általában).
Rosszul leszel eléggé, ha megeszel egy fél cigit (a szervezet próbál védekezni), de félre is sikerülhet akár. A nikotint sok helyen permetezőszernek használják, mert megdöglik tőle minden, ami mozog (az embert is beleértve). És ha nem akarja a földműves megvenni, akkor egy doboz cigit beáztat egy hordó vízbe egy napra, és kész a permet (najó, kicsit túlzok, de nem nagyon). Szóval csak óvatosan.
Kedves második...
A krétaevésnek volt hatása, csak az én gyerekkoromban 30 évvel ezelőtt, azóta kihagyják azt az összetevőt, ami a lázat okozta.
4esnek igaza van
én meg hiába tömtem magam...:D
7es
bármi van benne, ha nem rost, akkor fel fog oldódni a szervezetben... a gyomrod savas, a beled lúgos, tudsz vízben és zsírban is oldani..
egyébként a cigiben rovarirtó méreg is van... hogy mit keres benne, ne kérdezzétek, de SOTEn megnéztük...
én nem ajánlom..
Te is oovasd el megint... nem a cigirol beszeltem, hanem a te nikotin vegyuletedrol!
"Barmi is legyen benne"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!