Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nálatok divat még a vízipipa?

Nálatok divat még a vízipipa?

Figyelt kérdés
Nálunk 1-2 éve volt nagy divat én még ma is pipáznék, ha lenne. Tervezem is venni de egyedül nem sok értelme van. Jövőre kolis leszek(egyetem) van még, akiknél ilyen korban divat?
2013. febr. 21. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A vízipipa/ vízipipázás sose volt divat, ez egy tradíció. Viszont azt véltem felfedezni hogy a tízen éves lurkók körében "menő". Az egy dolog hogy nincs rá szükségük, és nem is értenek hozzá, de nekik kell!
2013. febr. 21. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Divatot úgy értem, hogy pl felénk 1-2 éve tényleg midnen sarkon vp-ztek meg minden ismerősöm. Nem csak a 10 éves kölykök. Most már szinte sosem látok. Van ismerősöm, aki vp cuccokat árult és már abbahagyta, alig van rá igény.
2013. febr. 21. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Igény most is van rá hidd el.

Nekem is vannak olyan ismerőseim akik felhagytak vele. Az esetek többségében, az anyagi okok miatt hagyták abba. Ami érthető, mert nem éppen olcsó mulatság, főleg akkor ha az embernek fontosabb dolgokra is kell a pénz.

2013. febr. 21. 23:16
 4/4 Damien001 ***** válasza:

Tény hogy volt egy ilyen hullám, de azért sem divat már mert akik csak divatból csinálták azok többnyire nem voltak igényesek. Mármint nem figyeltek a tömésre csak fogtak egy marék dohányt beletették a kerámiába fólia gyorsan sok lyuk mer úgy a jó rá az öngyulladós aztán legyen füst.

Ez többnyire rossz tapasztalathoz vezetett és így nem kívánták eladták.

Másrészt tényleg a pénz az oka.

Harmadrészt a média szétkürtölte hogy vigyázz meghalsz tőle, aztán zárjegyes is lett, most meg már boncolt hulla van minden egyes dobozon.

Szóval idáig jutottunk ebben az országban megtiltják hogy legye heti 1 órád relaxálni megnyugodni és esetleg gondolkodni is.

2013. márc. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!