az ár nem számít, csak azért ne egy Djarum legyen.. :D leginkább 0,8-as cigik érdekelnek. melyiknek van legkevésbé büdös szaga, és melyiknek van a legjobb íze a véleményetek szerint? Előre is köszönöm a válaszokat, és antidohányosok kérem ne írjanak.. tartsák meg magunknak a véleményüket.
A dohányellenesek ne írógassanak már legyenek szívesek...
Amúgy ameddig amerikába voltam csak Lucky Strikeot szívtam, ott egyszerűen a Marlboro már szinte ciki. Magyarországon a Lucky Strike "enyhén" rosszabb minőségű mint a amerikában, de még mindig messzemenőkkel jobb mint a Marlboro...
Ha az egészségről van szó akkor pedig a Camel DOHÁNY! Jó az íze, ahhoz képest hogy csak dohány, és nincs benne mesterséges aroma(tudtommal), szóval ez egészségesebb mint a többi. Amúgy egyik se az, mert a mai törvények szerint a kátrány/nikotin szint erősen korlátozott, ezért mindenféle vegyszerrel takarítják a dohányt, ez pedig a legkárosabb része...
A legkevésbé káros része pedig a nikotin(mérgező mérgező, de önmagába nem okoz rákot stb.)
2013. máj. 4. 01:30
13/24 anonim válasza:
Djarum Black
2013. dec. 7. 22:57
14/24 titán1234 válasza:
piros marlboro töltve sopianae szenes hüvellyel nagy kedvenc
2014. márc. 25. 11:39
15/24 anonim válasza:
Barna Szofi dohány Kék Szofi hüvelybe töltve.
Szerintem ez a legjobb ízű,de szaga azért van rendesen.
2014. ápr. 1. 18:47
16/24 anonim válasza:
Nagyon sokáig Arany Marlborot szívtam, aztán egyszer valaki megkínált egy szál Lucky Strike-val, azóta azt szívom, szerintem mérföldekkel jobb mint a marbi.
2014. okt. 8. 15:20
17/24 anonim válasza:
Arany Marlboro, nekem az volt az első cigim amit kipróbáltam, nagyon nagyon jó volt, de többé nem gyújtok rá, akármilyen jó, sajnos nem szabad rászokni
2016. máj. 16. 16:45
18/24 anonim válasza:
Barna és kék Szofi, Kék Lucky Strike, Kék Dunnhill
2016. júl. 2. 20:53
19/24 retek97 válasza:
Jing Ling xdd
2016. aug. 17. 22:36
20/24 Davidkovacs2015 válasza:
Ha engem kérdel akkor a Marboro piros vagy a lucky Strike kék az ami jó, bár a piros marboronak van egy kis szaga, ha meg mentolos akkor is a marlborot ajánlom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!