Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipát szerretnék venni....

Vizipipát szerretnék venni. Melyik a legjobb Vízipipa?

Figyelt kérdés
Mik a jó vizipipa márkák? Mien szén a jó, az öngyulladós vagy a sima? A belga 50mm es szén a jó? És holl van vizipipba bolt? szultán kincse bolt az jó?
2013. febr. 3. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
nincsen túl nagy különbség vízipipa és vízipipa között
2013. febr. 3. 22:22
 2/4 anonim válasza:
Nincs sok kulonbeseg azt mondjak hogy minnel nagyobb annal jobban megszuri a fustot de kulonben mind1...
2013. febr. 4. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:

„nincsen túl nagy különbség vízipipa és vízipipa között”

Ezt megcáfolnám, ugyanis nem mindegy az anyagminőség. Az olcsó noname pipák teste 1-2 használat után elkezd korrodálódni.

Először is tisztázni kellene, hogy mekkora összeget szánsz a pipára.

Nagyon jó ár/értékűek az Aladin pipák. A kérdésből leszűrve nem sok tapasztalatod lehet a vízipipázás terén, én kezdésként valamelyik Aladin modellt ajánlanám.

A felső kategóriába van választék bőven, csak megemlítek párat, melyek rendkívüli minőséget képviselnek:

Khalil Mamoom – Tradicionális kézzel készült pipák, egy/vagy több féle rézből.

Nargilem – Modern letisztult pipák, testük orvosi fémből készül.

Mya – Hazánkban nem sok modellt kapni, többnyire csak az econo és a qt-t.

Szén:

Egyénfüggő kinek mi a jó. Én előnyben részesítem a sima szeneket. Egyrészt gazdaságosabb, hosszabb izzást biztosítanak, másrészt tisztább ízt lehet velük elérni. Bamboocha és a Coca Coal nálam a befutó. De sokan szeretik a CocoBrico-t.

Ha már öngyulladós szén, nincsenek jó tapasztalataim a belga szenekkel, akkor már inkább ajánlom a Carbopol-t.

A Szultán Kincsei egy remek kis üzlet, tudsz tőlük online rendelni illetve személyesen az üzletben: 1067 Bp. Teréz krt. 37

Hírtelen így ennyi jutott eszembe. Ha még kérdésed írj, és válaszolok.

Ui: Ajánlanám hogy gyakorold a helyesírást és a fogalmazást.

Üdv. BadBone

2013. febr. 5. 01:26
 4/4 anonim válasza:

Nincs különbség a vizipipák között?

Chh.. Majdnem,h csak attól függ.. (amitől még jelentősen függ az a szívócső - és a dohány-kerámia.. Na meg persze a széntől, hisz egyszóval majdnem mindentől:D )

Egy 37cm-es top mark pipából nem ugy jön ki az íz, és a füst, mint egy Km pipából. Próbálj meg egy közép kategóriás árban lévő pipát vásárolni. Ajánlani tudom az aladin pipákat, vagy a MYA qt, esetleg az econo fajtáját.

2013. febr. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!