Lehetséges, hogy ez cigaretta füst allergia?
Figyelt kérdés
NAGYON ritkán dohányzó vagyok, a párom családja és a párom (már kevésbé) cigarettázik
egy nap téliszünetbe.. rágyújtottam egy szálra, és belement a szemembe a füst. még a téliszünet alatt a szemeim sarkánál aprónyi pöttyöcskék jöttek ki, ami nem múlt el, múlt héten voltam vele orvosnál, aki csak megnézte, adott egy krémet, de nem kaptam válszat, hogy mitől lehet ez. allergiás krém volt, a leírásban ezt olvastam
kenegetem és semmi baj, most hétvégén voltunk a párom családjánál és elég rendes füst volt, és aznap reggel elfelejtettem bekenni a szemeim sarkát és éreztem hogy ég a szemem sarka, lehetséges, hogy ez a gond?
köszönöm a válaszokat
2013. febr. 11. 04:29
1/1 anonim válasza:
A füsttől mindenki másnak is begyullad a szeme. Én napi két dobozzal elszívok, de még én is "allergiás" vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!