Első és utolsó, kis "Bad Trip" de nagyon jó volt!?
Figyelt kérdés
Múlt nap összejövetelen, ezresért 1 grammot vettünk amiből csináltak 4-5 cigit a legelsőbe beszálltam. ( ez előtt 2x kipróbáltam de semmi egy kis száj szárasság.. ) Na de most ez annyira durva volt hogy vége. Négyen szívtuk körbe ment a cigi volt köztünk egy függő akinek az nap már a nyolcadik volt. Ment körbe, én a harmadikat lent tartottam és valami eszméletlen átkapcsolás, ráadásul a rutinos gyerek egyszer csak azt mondja: - Na most fog ütni! ahogy kimondta mindenkinek vége lett.. A combom elkezdett bizseregni mint az állat aztán széterjedt az alsó testtájékomon elkezdtem kacagni meg tapsolni mint állat majd kiment a lábamból az erő és nem tudtam felállni leültem egy székre, 1 méterről tisztán láttam mi van a Vodkás üveg kis betűs részébe írva, a szívem úgy vert hogy azt hittem most ájulok el, az izmaim minden.. Olyan volt mintha egy gömb akváriumot húztak volna a fejemre Nem tudtam eldönteni hogy most űltömbe össze sz...om magam vagy széthányom vagy pedig elájulok. De azért volt kiba...ott jó, mert én ameddig ott ültem addig az a rutinos gyerek ott maradt velem és mondta mit csináljak. A testem körbe körbe ingázott de az volt a legdurvább hogy tudatom, nagyából volt mert amikor mondta hogy nyugi ne gondolj arra hogy a szíved úgy ver hogy szétmegy..Ne parázz, ne parázz.. akkor nem gondoltam rá és egyből lelassult így volt a hányingernél is.. kezdtem elfele ájulni mikor azt mondta maradj itt.. maradj itt és :D nem ájultam el.. de nem bírtam megmozdulni végig azt hittem hogy valahol ott fekszek széthányva szét f..sv, és azt hiszem hogy beszélgetek avval a gyerekkel de, ő avval nyugtatott hogy tényleg ez történik. kint voltunk teraszon 1-2 fok lehetett de én se hideget se meleget semmit nem éreztem kur..a jó közérzetet hittem el magamnak.. Közbe kérdezgetett a gyerek és én válaszoltam de gondolatban, majd rá 2-3 másodperc múlva hallottam hogy válaszolok normálisan a gyereknek, végig azt hallottam hogy esik az eső de közben nem. Megtudtam kérdezni a gyerektől hogy meddig tart még.. meddig tart még.. Azt mondta hát egy óra.. Én úgy éreztem hogy 10 perc volt az egész közben pedig 1 óra hosszán át mesélte a gyerek nekem a dolgit.. emlékszem rá hogy közben nézegette a telefonján.. Nekem 10perc, neki 1 óra elteltével ( és itt nem hittem el a dolgot! ) Tehát egy óra elteltével azt mondja a gyerek hogy na jól van ennyi volt, most állj fel rázd meg magad és minden oké.. ezt megtettem és az az érzés mikor egy világból átlépsz egy másikba na az leírhatatlan.. ugráltam vagy hármat és már semmi bajom nem volt kicsit még kóvájogtam meg zavaros volt a kép de komolyabb bajom nem volt.. Szóval magyarán a gyerek miatt volt az egész dolog jó mert segített jól átélni és nem hagyott magamra kint a hidegbe egy órát beszélt hozzám ami nekem ugyebár 10 percnek tünt, és mikor azt mondta hogy jól van ennyi és visszajöttem kis idő múlva egy baráti ölelést adtam a srácnak meg egy pacsit hogy végig mellettem volt és így azt mondhatom kib....túl jó volt átmenni abba a világba, jóformán a testem különvált az elmémtől... És így ez megmarad egy örök jó emléknek ami kiba...túl jó volt de elég is volt egyszer soha többet nem tépek be! Ez olyan biztos mint a halál.. Csak úgy a buli végén ott beszélgettek és hallottam hogy nem tudják milyen cucc volt de ha 1 gramm elégvolt 5 cigire és egy ciginél a 3. kör után mindenkinek ámen akkor elég jó lehetett.. Az egyik gyerek bezuhant és elaludt mint állat, a másik nem tudta abbahagyni a kacagást, én meg "Stoner".. Ezt muszáj voltam le írni, de nem kérek osztogatós válaszokat nem vagyok a hüly..gekre kíváncsi! Remélem érthető Akinek volt már tapasztalata vagy van valami ötlete milyen cuccosra utalhat az e-féle viselkedés változás az írjon! Többi körbe én már nem szívtam de jött egy gyerek az beleszívott és elkezdi.. : Aha,aha van benne JV valami Manta vagy mi mert azokat már nem hallottam.2013. febr. 10. 02:15
1/16 anonim válasza:
1. mi itt a kérdés?
2. kitudja mi volt még belekeverve
2/16 anonim válasza:
Semmiféle bad trip nem volt itt! pusztán jó volt a fű, ennyi! Örülj, hogy ilyen ritka jó minőségből szívhattál, mert hazai fronton ez is ritka.....
3/16 anonim válasza:
Egyébként ilyenkor egy üveg sör életmentő tud lenni! Gyorsan megiszol egy sört, és már semmi bajod szinte, csak flesselgetsz! ;)
Legközelebb, fogadd meg a tanácsom ;)
4/16 A kérdező kommentje:
:D Nem baj kur.va jó volt.. elég volt.. a sör most tényleg jó? vagy csak úgy mondod..
2013. febr. 10. 03:07
5/16 anonim válasza:
Komolyan mondom, tényleg életmentő tud lenni, amikor kicsit "rosszabbul" vagy a kelleténél cigi után, akkor iszol rá egy sört, és 2 percen belül már tök jól vagy.
6/16 anonim válasza:
csak a kezdő füvesek élnek meg ilyen élénk flash-eket, amúgy szerintem ezek sz@rok, és nem ez az igazi szépsége a fűnek, hanem a leülős gondolkodós, beszélgetős röhögcsélős, életfilozófiázós élmények... amúgy azok közül, akiknek ilyen élénk szívdobogásuk van tőle, sokaknál alakul ki pánikbetegség, és nincs ijesztőbb látvány, mint egy pánikrohamos ráflesselt hülye gyerek, aki mindjárt szívrohamot kap előtted...
7/16 A kérdező kommentje:
Csak nem fog ki alakulni semmi lelki baj.. fizikailag és lelkileg is erős szinten vagyok.. Meg amit le is írtam jól éltem át nem negatívan..
2013. febr. 10. 14:17
8/16 anonim válasza:
ezresért egy gramm.. hatása pont olyan mint a jwh-s meg am-es cuccokank..ez nem fű volt az tuti..
amúgy egyiket se szívd ; )
9/16 anonim válasza:
én is lelkileg erősnek tartottam magamat, mára pedig deperszonalizációs zavarral kell együtt élnem, azt hogy mire van hajlamod, mire nincs, nem tudhatod, ez egyfajta zsákbamacska...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!