Vasárnap vettem be az utolsó szemet az első levél fog. Gátlómból, de még mindig nem jött meg? Miért?
Figyelt kérdés
védekeztünk gumival is, szóval terhes nem lehetek. Symicia-t szedek, ha ez számít valamit. Vasárnap el kellene kezdenem a köv. levéllel, de mi van, ha addig sem jön meg? Dokim szabadságon van, szall még tőle sem tudom megkérdezni:S2011. aug. 18. 09:16
1/5 anonim válasza:
Ha vasárnap vetted be az utsó szemet akkor hétfőn kell bevenned az elsőt. Amúgy én mindíg vasárnap vettem be az utolsó szemet és mindíg pénteken jött meg, 3 napig tartott.
2/5 anonim válasza:
Ne parázzá, nincsen dráma. Mé megjöhet. De ha nem jön meg, akkor teszt és elkezded a következő levelet. Ha a következő sem jön meg, akkor visszamész az orvosodhoz.
Az első levél után előfordul, hogy kimarad a vérzés.
3/5 anonim válasza:
Mint írták már, az első levél után ez előfordulhat, hogy nem jön meg. Én pl hétfőn veszem be az utolsó szemet és csak vasárnap jön meg.
4/5 A kérdező kommentje:
megjött:)
rosszul írtam, szombaton vettem be az uccsót!
2011. aug. 18. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!