Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányosok viccesek?

A dohányosok viccesek?

Figyelt kérdés
ki szoktátok nevetni azokat a dohányosokat, akinek nincs pénze, de mégis cigit vesz? meg aki beteges, de csak akkor érzi jól magát, ha rágyújthat? ha valakinek választania kell, hogy kaját/innivalót fog-e venni, vagy cigit, és mindnyájan tudjuk, hogy inkább az éhséget fogja választani? :D az ilyeneket kinevetitek, vagy megsajnáljátok?

2013. febr. 3. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevetni való dolog. Semmilyen függőség nem az, infantilis gondolkozásra vall, aki ilyesmin csak nevetni tud. Segíteni persze már nehezebb, de ha nem közeli ismerősöd az illető, akkor inkább nem foglalkozol vele és kész.
2013. febr. 8. 11:44
 12/13 uioki válasza:
Nekem van egy barátom akivel sportoltunk elkellett volna jönnie egy meccsre, de ő otthon maradt gépezni csendben hagyta a csapatot én erre már nem tudtam mit mondani nem szoltam semmit hogy tudom, hogy nem jött el ugyanis én egy másik barátomtól tudtam meg
2016. okt. 25. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:

" én nem sajnálatot érzek, mert pontosan tudom mit éreznek, bennem mélységes megvetés van..."

Most, vagy mégsem tudod, hogy mit éreznek, vagy már elfelejtetted.

Az exdohányosoknak a legrosszabb a memóriájuk.

2016. okt. 26. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!