Van olyan cigi, amitől nem lesz büdös az ember?
jah az e cigi jó megoldás... a többiek meg retardáltak? vagy nincs szövegértés? senki nem kérdezte, hogy mennyire káros, vagy olyan hab sztorikra se kíváncsi senki, hogy haverod egy szavadra leszokott, ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor minek teszed?
amúgy az ecigi tényleg jó, a nikotinos változat ugyan úgy hat mint egy normál cigi... tény hogy kevesrbb benne a káros anyag, de nem arról van szó, hogy ne lenne káros, nincs olyan rég elterjedve, hogy érdemleges statisztika létezhetne errõl. amúgy a "füst" gõze is jóval látványosabb, fasza karikát lehet belõle fújni...
én egy éve vettem, ès egybõl nikotin mentesen használtam, észre se vettem, úgy szoktam le a bagóról...
azért buliba mindig ottvan a zsebemben.
Ha úgy dõntenél, beruházol rá, minden képpen érdemes szakkereskedésben rászánni egy 15-30 ezret, mert az agyon hírdetett olcsó szarok sok esetben nem is mükõdnek, vagy csak alug jön belõlük gõz, de találkoztam olyan 1500 fts vacakkal, aminek az aksija 2 percig bírta, aztán 3 óra töltés...
amúgy tök jó mikor épp ki akarnak vágni az étterembõl, de te megvonod a vállad és közlöd 2 karika között, hogy elektromos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!