Az ember belül mennyire "büdös"? Milyen szagok terjengenek egy műtét közben?
Ha mondjuk nem egy bélperforációval műtenek, ahol folyik a szar szó szerint, akkor nem büdös. Igazából nem lehet érezni semmit.
Az olyan műtétek büdösek, ahol égetnek...annak olyan szaga van, mint a disznópörkölésnek (sorry, de tényleg).
(Pl. kacskonizáció)
Az emberi testnek van bizonyos szaga! A májnak kesernyés szaga van, az epének szintén. A beleknek székletes a szaguk, a vesének vizeletes. A vérnek is van szaga, édeskés-fémes.
Szóval igen is, és van szaga műtét közben a feltárt testüregnek, de ez természetes!
Szagolj meg egy darab nyers húst!! Igaz, hogy van egy jellegzetes szaga? Hát az emberi belsőnek is!
Nem vagy budos. En lattam mutetet ahol sajnos volt szekretum meg a beteg beleiben es vagas utan ki kellett torolni, de nem ereztem semmit, mondjuk lehet mert nem azon az oldalon alltam.
Az egetes az masabb, az picit budi de teljesen tulelheto.
Semmi extra.
Én kb olyan szagokat tudok elképzelni, mint disznó vágáson.
Főleg hasi feltáraskor. Olyan bél szag, vér szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!