Ha elszívnék egy szál cigit, akkor már rászoknék? Vagy
még nem? 13/L
Van olyan személy aki egy száltól rászokik, van akinek több kell, ha 13 éves vagy a fiatalságod is szerepet játszhat abban hogy könnyen rászokj. Szerintem ne próbáld ki. Hülyeség ilyen korán kockáztatni hogy megfogjon. Én először 16 éves koromban szoktam le, de néhány év múlva visszaszoktam, és azóta is kisebb megszakításokkal de szívom. Egyszerűen nem is akarom letenni, de a napi 5-8 szál az mindenképp elfogy. Mondjuk ez mennyiségre nem sok mert volt napi 1 1,5 doboz is. Én mégegyszer azt mondanám hogy tartózkodj a cigitől. Vannak nagyobb örömök is az életben, amiről még a kis személyiségednek nincs tudomása, mert fiatal. Ha jól akarod magad érezni ahhoz meg nem kell a tüdőropi.
2013. jan. 28. 20:00
A dohányzás a nőknél könnyebben okoz függőséget, mint a pasiknál. Syerintem ne pr=b'ld ki, nem vesytesy vele semmit.
Most meg mi t0rt;nt a laptopommal, mi ey a sok fura karakter<
2013. jan. 28. 20:25
Dehogy szoknál rá! Sőt,ha valóban elszívnád,azaz le is tüdőznéd,még rosszul is lennél tőle. (én 4 szálat szívtam el nem sokkal egymás után anno,akkor "cigiztem" kb.egy hónapja és lázam lett tőle,meg hánytam) bonjour,nikotin mérgezés.
2013. jan. 28. 23:51
Tudattól függ. Én pl úgy szoktam néha cigizni hogy nem vagyok rászokva. Szerintem ennek kéne legyen a menő. :)
2013. jan. 29. 00:14
"A dohányzás a nőknél könnyebben okoz függőséget, mint a pasiknál. "
Akkor nem tudom mi van velem, én Nő vagyok és majdnem húsz év cigizek, általában napi pár szálat, néha napi egy-másfél dobozt, van, hogy napokig, de akár, hogy hetekig rá se gyújtok. Több ilyen Nőt is ismerek.
Arról nem is beszélve, hogy a legötbb Nő le tudja tenni a terhesség+szoptatás idejére és utána gyújt rá újra, ha már a gyereknek nem árt vele, szóval szerintem pont fordítva van, mi cigizünk akkor, amikor akarunk.
31/N
2013. jan. 30. 17:04
16/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, csak szeretném tudni hogy milyen...Köszönöm a válaszokat!:)
17/23 anonim válasza:
jajjj. én is 13 évesen próbáltam ki először a cigit. attól mert kipróbálod, nem fogsz rászokni. szerintem a szüleidet hagyd ki ebből, én sem mondtam el nekik.. maguktól tudják, hogy próbáltam már. 15/l :)
2013. jan. 30. 21:13
18/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: És milyen volt az első? (köszi a választ)
Amikor én először próbáltam ki akkor túlpörögve, felfrissülve éreztem magamat :D
15/F
2013. jan. 31. 19:13
20/23 A kérdező kommentje:
És jó volt? Mármint az első cigi?
Kapcsolódó kérdések: