Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez normális? Meddig fog tartani?

Ez normális? Meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
Üdv. Az a helyzet, hogy letettem a cigit egy hete és nagyon sok nyák képződik, a torkom is tele van vele folyton, nagyon sokat krákogok is emiatt. A szín ami kijön, azt leginkább a gesztenyéhez hasonlítanám (gondolom kátrány) :D. Kérdésem, hogy ez meddig fog tartani? Teljesen rendbe jön majd a tüdőm? Előre is köszi :) 22 F

2013. jan. 24. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem fog teljesen rendbe jönni, ezt már elcseszted. én 12 év után tettem le, de semmi gesztenyebarna dolog nem jött ki, a gesztenyebarna az általában alvadt vér, én orvoshoz fordulnék.
2013. jan. 24. 14:20
 2/12 Alaque ***** válasza:

Hülyeség. Miért ne jönne rendbe? Azt javaslom, ne parázz rá.

Egyébként kicsit olyan purgatóriumszagú a dolog, nem gondolod? :)

2013. jan. 24. 15:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak azt gondolom, most örök életemben barna váladékot fogok felköhögni? :/ Tudom, hogy ez tisztulás.
2013. jan. 24. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
hogy a francba jönne rendbe teljesen, egy dohányos tüdeje már soha nem lesz olyan mint egy nemdohányos tüdeje, arról nem is beszélve, hogy átlagosan elmondható, hogy aki leszokott, annak csak 20-30 év múlva lesz ugyan annyi esélye a tüdőrákra, mint egy azonos korúnak aki nem dohányzott...
2013. jan. 24. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:

A tüdő rendbe jön, de majd idővel.

A legjobbat akkor teszed, ha ilyenkor magasra mész, vagy vidékre, ahol tud tisztulni a tüdő.

Plusz igyál folyadékot, de ha 2 hétig vagy tovább van ez, akkor menj el orvoshoz.

2013. jan. 25. 03:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Alapból vidéken élek, sőtt erdőn dolgozom, szóval ez nem lesz probléma. :)
2013. jan. 25. 07:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Az alvadtvér inkàbb fekete....nemmellesleg annak izen.lehet erezni hogy fos.hulyeseget nem.kellen irni.

Nagyon helyes dontest hoztál.kitartást kivánok hozzá!

A tudod most a slejm termelessel.probalja feloldani azokat a szennyezodeseket a tudodben amit a dohanyzar okozott.embertol fugg hogy meddig tart...van aki lerakta de soha nem.krakogozt utanna...van aki meg le sem tette d koran reggel egy 20perc oklendezessel kragogassal kezdi napot.

2013. jan. 25. 14:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, rendbe jön teljesen. Mondjuk egy kis sporttal rásegíthetsz a tisztulásra:)...az emberi szervezet hihetetlen módon tudja regenerálni magát.
2013. jan. 26. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Elmondható,hogy kb. annyi idő alatt tisztul ki,mint amennyi ideig bevitted.

Amikor letettem,az első hetekben semmi,majd megindult a barna "áldás" szinte minden reggel hónapokig.Most már (7. hónapon túl) 1-1 pálinkásabb este után jön ilyen trutyi.

2013. jan. 26. 15:25
 10/12 mosolyogj! ***** válasza:
tudom, nem ide tartozik, de mennyi ideig cigiztél és mit szívtál?
2013. jan. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!