Sodorva vagy töltve olcsóbb?

Sodorva.
Vékonyabb és valamennyivel rövidebb az én cigim így, plusz annyit töltesz bele amennyit érzed hogy kell, tudsz változtatni a keménységén. Nekem a töltött cigi valahogy "falja" a dohányt. Töltés közben nekem ki is szóródik, ahogy a műanyag rázáródik, ami mellémegy kiesik, szóval még kárba is megy. Sodrásnál nem volt ilyen bajom.

töltésnél ami mellémegy azt visszateszed a zacsiba... amúgy tök egy árba van a kettő, de a sima igényes papír sokszor még drágább is mint az előregyártott hüvely mondjuk egyik sem nagy költség... a töltőt egyszer kell megvenni, a sodrást meg mire megtanulja az ember, addigra elpocsékolja egy töltő árát...
persze nézőpont kérdése, mert egy szofi dohányt simán töltővel szívnék, de pl egy drum dohányt meg sodornék...

Első vagyok:
Töltve is több, mint 2 doboz jön ki nekem, Goldengate dohányból (abból valamiért sokkal több jön ki mint egy szofiból), sodorva még ennél is több.
A Szofit én spec nem szeretem, mert gyorsabban kiszárad, akkor meg mocskosul nehéz tölteni. Égni is úgy ég, hogy kiesnek a parázsló száraz gumók, én így égettem ki pár ruhám :D

Sehogy sem jó! Ha lehet mielőbb szokjon le! Én 40 évig dohányoztam alig vártam,hogy el tudjam hagyni. 7 éve nikotin mentes vagyok és a gyermekeim születésén kívül ez a legnagyobb boldogság volt az életemben,lemondtam róla. Igaz beteg vagyok a cigizés nem múlt el nyomtalanul. Oxigénnel tudok létezni, menni alig tudok,dolgozni egyáltalán nem, BÁR SOHA NEM DOHÁNYOZTAM VOLNA!!!
Sok sikert a leszokáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!