Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sodorva vagy töltve olcsóbb?

Sodorva vagy töltve olcsóbb?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Sodorva.

Vékonyabb és valamennyivel rövidebb az én cigim így, plusz annyit töltesz bele amennyit érzed hogy kell, tudsz változtatni a keménységén. Nekem a töltött cigi valahogy "falja" a dohányt. Töltés közben nekem ki is szóródik, ahogy a műanyag rázáródik, ami mellémegy kiesik, szóval még kárba is megy. Sodrásnál nem volt ilyen bajom.

2013. jan. 22. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:

töltésnél ami mellémegy azt visszateszed a zacsiba... amúgy tök egy árba van a kettő, de a sima igényes papír sokszor még drágább is mint az előregyártott hüvely mondjuk egyik sem nagy költség... a töltőt egyszer kell megvenni, a sodrást meg mire megtanulja az ember, addigra elpocsékolja egy töltő árát...

persze nézőpont kérdése, mert egy szofi dohányt simán töltővel szívnék, de pl egy drum dohányt meg sodornék...

2013. jan. 22. 21:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! MA vettem szofi dohányt, csak nem tudtam eldönteni, hogy sodorjam, vagy töltsem (de lehet venni sodrót, az olcsóbb mint a töltő "izé" nem? Egyszer próbáltam kézzel sodorni, nem jött össze)
2013. jan. 22. 21:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyébként 40 g dohányból kb. hány szál jön ki?
2013. jan. 22. 21:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Töltve is több, mint 2 doboz jön ki nekem, Goldengate dohányból (abból valamiért sokkal több jön ki mint egy szofiból), sodorva még ennél is több.

A Szofit én spec nem szeretem, mert gyorsabban kiszárad, akkor meg mocskosul nehéz tölteni. Égni is úgy ég, hogy kiesnek a parázsló száraz gumók, én így égettem ki pár ruhám :D

2013. jan. 22. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Egy tanács: vegyél egy műanyag pakkot, amibe átraksz egy jó nagy csipetnyi dohányt, visszazárod jól az eredeti csomagot, és a műanyagból vegyél amikor töltesz, így nem fog kiszáradni a nagy csomag. Lényeg hogy minél kevesebb levegő érje.
2013. jan. 22. 21:52
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket!
2013. jan. 22. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:
6%

Sehogy sem jó! Ha lehet mielőbb szokjon le! Én 40 évig dohányoztam alig vártam,hogy el tudjam hagyni. 7 éve nikotin mentes vagyok és a gyermekeim születésén kívül ez a legnagyobb boldogság volt az életemben,lemondtam róla. Igaz beteg vagyok a cigizés nem múlt el nyomtalanul. Oxigénnel tudok létezni, menni alig tudok,dolgozni egyáltalán nem, BÁR SOHA NEM DOHÁNYOZTAM VOLNA!!!

Sok sikert a leszokáshoz.

2013. jan. 23. 08:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy ezt elmondtad, tudom, hogy jót akarsz, de legalább ennyi örömöm hadd legyen már az életben..
2013. jan. 23. 13:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyébként sem szívok sokat napi 5-6 szálat (jó, időnként előfordul, hogy 10 felé megyek, máskor meg napokat kihagyok)
2013. jan. 23. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!