találtál egy ilyen professzort. másik 5millió meg mást mond. nem nekünk kell ezen vitatkozni, de szerintem téged se érdekeljen, ha hiszel benne, hogy a dohányzásnak nincs köze a tüdőrákhoz, akkor legyél így boldog. ha a tüdőrák nem is érdekel, akkor ott az infarktus, agyvérzés, ami megintcsak gyakoribb dohányosoknál, vagy impotencia....?:) mindenki maga tudja
2013. jan. 22. 09:31
23/30 anonim válasza:
Akkor szívjad csak:) Aztán ha mégis tüdőrákot kapsz, vagy egyéb bajod lesz, akkor így jártál:D
2013. jan. 22. 10:49
24/30 anonim válasza:
23#
Ne személyeskedj, én sem kívántam neked semmiféle betegséget.
-A tüdőrákban megbetegedett emberek nagy többsége nem dohányzik.
2013. jan. 23. 14:34
25/30 anonim válasza:
erről mindenfélét írnak, "kedvezőbb" helyeken 40%-ot írnak, van ahol 80at. Én azt veszem viszonyítási alapul, hogy a kórházban, ahol legutóbb ilyen osztályon voltam, a tüdőbetegek hány százaléka dohányzott aktívan. hát, 10/7 legalább.
míg ugyanez a szemészeten mondjuk 10/4.
2013. jan. 23. 16:58
26/30 anonim válasza:
1. Nem azt írtam, hogy remélem tüdőrákot kapsz. Arról nem tehetek, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
2. DE.
2013. jan. 23. 16:58
27/30 anonim válasza:
csökkenti az étvágyat. ez lehet pozitív is meg negatív is. ha fogyni akarsz, jó.
2013. jan. 23. 18:06
28/30 anonim válasza:
na, ezzel meg a sport mozgás témakörben vitatkoznának :D egy jó fogyókúrában/diétában TILOS az éhezés. ha éhezel, az izmod épül le. a dohányzás is az izmokat fogja csökkenteni, súlyból fogysz, de az nem fogyás, hogy leereszted az izmaid
2013. jan. 23. 18:11
29/30 anonim válasza:
Érdekes kérdés.
Rólam tudni kell, hogy amolyan kocadohányos vagyok, rendkívül ritkán gyújtok rá, általában 1-2 havonta 1 szálat szívok el. Ne nevessetek ki, de akármikor rágyújtok, mindig feláll a farkam, és kedvem támad recskázni egy jót. Fogalmam sincs, hogy milyen összetevő okozza ezt, de kétségkívül kellemes. Viszont ha rendszeresebben szívnám, akkor ez tutira megszűnne, és csak a káros hatások érvényesülnének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!