Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fű bajok, ez normális? 15éves...

Fű bajok, ez normális? 15éves sárc

Figyelt kérdés

Előszöris Peace n' Love midenkinek<3.15éves srác vagyok.Szoktam tépni, hetente 2szer,2hetente1szer változó.Az itt a para h anyámék nem engednek sehova mert sza* lett a félévi bizim xD Előtte téptem+builztam minden 7végén, suli közbe engedtek anyámék bulizni(f*ck logic) most szünetbe büntetésből nem engednek sehova:( .Nekünk Dec 23-án lett vége sulinak, előző héten sem engedtek és előtte se, de akkor még nem volt semmi gond a bizonyítványommal.Ha kredit hiány van(szoktott sokszor lenni,akkor csak havonta 1x)Októberbe g*cisokat csupáltam.

A téli szünetbe el megyek boltba vagy valahova tegyük fel h boltba: leadom a szajrét amit hoztam a boltból, és anyám nevetve,poénosan megkérdezi "fiam te téptél?" mosolygok egy nagyot és mondom neki h ne beszéljen hülyeségeket xD Sejthet valamit anyum? 1hete fater elkezdett kereseni valamit a szombámba,asszem 1 elemet, és ott kezdett kutakodni ahol van a ocb meg a zöld,és ő is röhögve " jaj itt nem szabad keresni semmit" a sza* is belémfagyott mikor kinyitotta azt a szekrényt,de utánna meg lett amit akart :D Sejthetnek valamit ?:S És ha igen akkor miért nem basznak agyon mit normáliséknál? a válaszokat köszi előreis ! Béke<3

2013. jan. 12. 21:03
1 2
 11/20 an00nym ***** válasza:
55%

kedves kérdező!

lehet most ezt a válaszom nem találod értelmesnek, de tényleg fontos

kérlek ne próbálj mentegetőzni, vagy magadat nyugtatni ezzel a szöveggel, higgy nekem amikor azt mondom ez baromi sok, rólam mondják hogy sokat füvezek, de én nem tolok el hetente 1grammot, az hogy nem iszol dicséretes(lenne ha nem lennél ilyen fiatal, így csak egyszerűen normális)

az általad említett mérték mellett 1g, az heti 3-5 alkalom, ami rengeteg!!- nem, arányaiban nem káros a szervezetedre, de mint már említettem nemhogy egy kamasz, de senki nem füvezzen rendszeresen(leszámítva az erre szorúló betegeket), mert

1-egy idő után elveszik a varázsa

2-néhány év alatt ilyen mérték mellett, valóban függő leszel, igen "csupán" lelki függőség, de főleg a te korodban ez veszélyesebb mint gondolnád

próbáld meg szép lassan elhagyni, ne a füvet(bár talán most még az lenne a legjobb), de a rendszerességet

ha van nálad, hagyd pihenni, nem romlik meg

(illetve de, csak nagyon lassan több év alatt, kivéve ha penészes lesz, de azt hiszem számodra is egyértelmű hogy akkor kuka, van erről egy képekkel teletűzdelt remek cikk,ahol bemutatják mennyire ellenálló a penész spórája és milyen szép és egészséges a penészes tüdő, de sajna nem találom a linket)

bocsánat a hosszú zárójeles részért, na tehát próbáld ki hogy nem szívod el kender komát, hagyd pihenni a szekrényben és amikor legközelebb buliba mész, mondjuk ha szüleid már elengednek akkor tolj el belőle 0,2-0,4 körül az este hosszától függően, sokkal különlegesebb lesz

ne tartsd a kapcsolatot a dealerrel, vagy ha valami jó haverod akkor ne a "drogozásról"(fú de utálom ezt a kifejezést) beszélj vele és csak akkor keresd meg üzletileg ha egyáltalán nem érzed hogy kell, csupán a tudat van meg hogy jó

egész konkrétan, neked MAX: 1-2hónap/1g-t javasolnék

tudom hogy ezt az 1grammocskát, te is maximumnak jelölted meg, és nem fogyasztasz minden héten ennyit, de ne hetente fogyaszd, mindig legyenek 1-2hetes vagy akár hónapos kihagyások, nincs rá szügséged, a mentális egészséged, a pénztárcád és a betépettség élménye szempontjából is így lesz a legjobb

2013. jan. 13. 12:50
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Hát,Januárba még nem téptem 1x-se utójára Dec 30-án.Egyedül nem olyan mint ha a spanokkal csinálnánk meg most nincs is a faluba mert lecsukták a tagok aki termeszette.Szóval ha akarnák akkor se birnák.(Külföldi vagyok.)Városban tuti nem fogok venni, vagy átbasznak vagy nem, és nem kis pénz.Ugy hogy ha majd megint valaki behozza faluba akkor esetleg! De ez januárba szerintem ki van zárva..ugy h januárba szünet szerintem és meglássuk milessz...

2013. jan. 13. 14:41
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

az előző tanácsát nagyon megfogadnám,hogy miért:

haverom testvére, 21éves tavaly érettségizett, a ballagását kihagyta hogy téphessen. igen füvezik,nála az volt a nagy szó ha nem betépve ment be a suliba. ma már annyira agyilag hallott,hogy csak a fű élteti kb mindig kér tőlünk cigit, a gyereknek zárni kell a szobáját mert ha nem ellop valamit a bátyja és eladja. ha megyek hozzájuk is mindig betépve látom,sose tiszta. dolgozni meg persze nem akar.

másik példa: nagyon jó judo-s gyerek,kivolt gyúrva meg minden és látszott rajta hogy edz is keményen. rátalált a fűre. nincs olyan nap hogy ne tépne,és olyan nádszál vékony gyerek lett belőle,hogy nem hiszed el. az agya is teljesen elbódult.

ennyit arról,hogy arra nem lehet rászokni. nos mondjátok meg ennek a 2srácnak ,nekik sikerült :)

remélem nem lesz semmi bajod emiatt a jővőben :)

2013. jan. 13. 22:06
 14/20 gungasam ***** válasza:
68%
A fű az csak az első lépés, csak azt mutatja meg , hogy gyenge vagy.Mindegy mennyire kevés ami fogy....Ugyanúgy mint az alkohol és a cigi. Használatuk gyerekkorban rombol a legerősebben. Egy felnőttet a saját egészségéért felelősség terhel. Egy gyereknek a szüleit terheli akiket becsaphatsz de saját magad ássod el ezzel, már erkölcstelen hazudozó lettél.Még nem szenvedélybeteg és büszke magára ezért.De hazudik saját magának és a szüleinek.Hamis álmokat álmodsz,ideje felébredned még nem késő...
2013. jan. 20. 14:37
 15/20 anonim válasza:
34%
A szülők gyanakvóak :DD Hazaértem még múltkor,kinyitottam a fiókom (ott tartom a zöldet)és láttam hogy valaki matatott benne,mert tuti nem úgy raktam bele a cuccaimat.És egy pillanatra átjárt a para,hogy valaki megtalálta a füvet :| Aztán Anyám egyre többször viccelődött azzal,hogy biztos tépek,de ha tényleg ráakadt volna akkor nem röhögve vágná ezt hozzám hanem lebaszna hogy mit csinálok..szóval vagy ennyire nemtörődöm szüleink vannak,vagy nem tudnak semmit :3 Píísz <3
2013. jan. 22. 21:37
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

anonym..xDte oktatsz it ki mindenkit ugy hogy heti 1-et szivsz el?:D:D

es ez rengeteg?most pihenonapokat tartok de kb masfel eve mindennap elmegy legalab 1 1es cigi.es meg itt vagyok nem vagyok se skizofren se tudorakos.:Damugy akitol kapom annal ugyvan hogy 5be ad 3 pakkot amibol azert illik eltolni vele legalabb egy cigit.szoval o napi 4 5g-t sziv el.:Des meg mindig el tok jol ellehet beszelgetni vele bar egy kicsit tul gondol midnent de forma:D

2013. jan. 27. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:
47%
es en vagyok a pelda ra hogy ez a fuggoseg dolog fassag barmikor kibirok heteket is.:Dtobbet azert nem
2013. jan. 27. 22:45
 18/20 an00nym ***** válasza:
55%

nézd a hozzáértés nem azon múlik milyen gyakran és milyen intenzitással csinálom

talán picit többet számít mennyit olvasok róla, hány professzor előadását hallgatom meg, hány kutatót és kutatást ismerek meg

látom te nagy füves fiúnak tartod magad, legyen meg benne az örömöd :) , kívánom hogy soha ne legyen belőle problémád

2013. jan. 28. 00:40
 19/20 anonim ***** válasza:
igen az eloadasok biztos tobbet ernek mint a szemelyes tapasztalat.:Damugy pont teged emeltelek ki mert egy regebbi kerdesnel irtad hogy ha nem ertek hozza ne szoljak bele az ilyen dolgokba:D
2013. jan. 28. 01:40
 20/20 anonim válasza:
Attttya f*sza , hogy mik vannak :D
2013. márc. 22. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!