Miért nem esik jól a cigaretta? Rossz cigit szívok?
Figyelt kérdés
Kb. 3 honapja fogtam neki, hobbyból dohányzom. Egy-egy szál néha kàvéval, bulikban meg a haverokkal mikor kimegyunk egyet. Egy ideig jó volt, kellett. Úgy egy honapja érzem, hogy nem esik jól de mégis kell. Lehetséges, hogy rossz cigit szivok? Egy fajtával kezdtem 3 honappal ezelott es meg mindig annál vagyok. Honnan tudom milyen kell nekem? Mindet kikell probaljam? Régebb elszivtam 3-4 szálat s éreztem hogy kell. Most egy szál után hànyingerem van de még mindig ugyanúgy kell. ötletek?
Még nem vagy rászokva. de amugy milyen cigit szívsz? ha abba akarod hagyni még most tedd le mert késöbb sokkal nehezebb lesz. 16/L
2013. jan. 6. 20:00
2/9 A kérdező kommentje:
szürke elemet, nem akarok rászokni. Csak normálisan elszívni pár szálat anélkül ami jól esik.
2013. jan. 6. 20:08
3/9 anonim válasza:
unatkoztál? :( csomó jó hobbid lehetett volna, de gratulálok a választásodhoz. szerintem minden akaratán kívül rászokó dohányos nevében mondhatom, hülye vagy.
2013. jan. 6. 20:26
4/9 A kérdező kommentje:
te nem érted... Kell. Jol esik, szükségem van rá de hogy érjem el, hogy ne legyen hányingerem tôle? Ismetelten az a kérdés hogy mi tortent hogy egy darabig "jol esett" s most mar nem esik olyan jol?
2013. jan. 6. 20:30
5/9 anonim válasza:
jaj szegenykem komolyan megsajnaltalak, olyan kis buta lehetsz :) olyan jo izesen, egyszeru falusi ember modjara fogalmaztal, hogy jo volt olvasni :)
2013. jan. 6. 23:33
6/9 anonim válasza:
Mikor engem megkínáltak az osztálytársaim, a tüzes végét vettem a számba és fújtam.
Ezzel is ugyanúgy elmegy az idő, és még érdekes is a többieknek.
Én sajnáltam a tüdőmet, de a kínálást nem lehetett visszautasítani (mindig).
Ezután csendben lekaptak a kínálgatásról (a büdös parasztjai)
2013. jan. 7. 18:40
7/9 anonim válasza:
Rám egyetemen ragadt, menjünk ki szünetben, buli, egy-egy szál. Másfél év alatt tartottam magam, sosem voltam igazán durva dohányos. Heti fél dobozt szívok el kb, napi 1 szál, de nem is minden nap. Most hogy ezt még kevesebbre csökkentem, egyre kevésbé esik jól. (Piros Marlbizok amúgy). Engem általában megnyugtat, kitisztul közben a fejem. Lehet azok közé tartozok, akiknél nem okoz olyan durva függőséget a nikotin. Én azt ajánlom, hogy gyengébbet szívj, ha nem akarsz leszokni, ha igen, akkor a durvát, még jobban elmegy tőle a kedved... Ami nem feltétlen baj. Szerintem szokj le, maximum néha buliban alkalmilag, de én megbántam sokszor, hogy a pénzemet cigire költöttem.
2013. jan. 7. 18:53
8/9 anonim válasza:
Az Marlboro és NEM Marbi, űristen ennyire ne légy sz@r.
2013. jan. 7. 20:34
9/9 anonim válasza:
Lehet rosszat szívsz, narancs pall mall, sárga multifilter.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!