Milyen a PG és a VG E-liquid? Mi a külömbség
közöttük? Stb.
Figyelt kérdés
Most rendeltem EGO-T ledes 1100mAh-ás elektromos cigi szettet, 2-3nap és megérkezik. És van itthon e-liquidem átlátszó színű, még az E-health-hez vettem és megmaradt, fel sincs bontva, érintetlen. Akkor úgy vettem hogy kaptam és nemtudom milyen.
Nos az érdekelne hogy mit foglal magába a PG és VG elnevezés ?? Minek a rövidítése?? Mi a külöbségük??? -szín átlátszó vagy sárgás kicsit, sűrűbb vagy hígabb, így értem.-
mert nekem átlátszó e-liquidem van....akkor az ha jól sejtem VG ,???
2013. jan. 5. 14:23
3/10 anonim válasza:
Ezt most nem tudom neked megmondani. Szerintem tedd fel a kérdést a fórumon, amit küldtem, majd a profik válaszolnak. Én is arról az oldalról tanultam mindent.
2013. jan. 5. 14:26
4/10 anonim válasza:
Mind a kettő színtelen (a PG és a VG is), amíg nincs ízesítve.
Attól függ, hogy milyen színe lesz, hogy milyen aromát kevernek bele.
A VG sűrűbb egy kicsit.
Gyakran eleve a kettő keverékét árulják, 50-50, vagy 70-30, vagy más arányban.
2013. jan. 5. 14:33
5/10 A kérdező kommentje:
és én honnan tudom megállapítani hogy nekem milyen e-liquidem van ???
2013. jan. 5. 17:56
6/10 anonim válasza:
Sehonnan. Elszívod, és kész. :)
2013. jan. 5. 18:22
7/10 A kérdező kommentje:
ez tökéletes ötlet :D csak tudod szerettem volna 30-70 arányban összekeverni a pg-t és a vg-t, mármint a vg javára több hogy több füstöt kapjak. De jó ez így is, csak várnom kell hétfőn délig kb, mert akkor érezik meg a kis egóóm...:/
2013. jan. 5. 21:55
8/10 A kérdező kommentje:
amúgy szerintetek jó választás volt ez a tipusú ego??
2013. jan. 5. 21:56
9/10 anonim válasza:
Jó a választás, kezdőknek tökéletes. Mindig VG többségű liquidet vegyél, vagy vegyél a patikában glicerint és dúsítsd fel. Minőségi gőzt ad, az illúzió tökéletes. A tötyi színe az aromáktól függ, amit hozzákeversz (vagy amit gyárilag belekevernek) Ha megégeted a löttyöt, attól is megbarnul és lehet, hogy "kozmás íze" lesz. Az E-healtot ki is dobhatod. Fontos még a jó patron. EGO-ra cleromizert érdemes venni, abból is üvegszálast. Pl. a mini nova nagyon jó, 2,4-es ellenállással.
2013. jan. 6. 06:12
10/10 A kérdező kommentje:
Az E-healtot ki dobtam. És nem azt a patront akarom az EGO-hoz használlni...hanem természetesen cleromizert kapok hozzá én is, a gyári ego tank patronhoz. Vagyis pont olyan ügegszálasat, amilyet mondasz te.... [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!