Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 2-2,5 doboz 17 évesen....

Napi 2-2,5 doboz 17 évesen. Hogyan szokjak le?

Figyelt kérdés
13 éves korom óta cigizek, egy ideje 2 dobozzal megy el egy nap és szerintem ez sok. Csak megszokásból csinálom vagy mert ideges vagyok. Ha nem gyújthatok rá agresszív leszek. 17/F
2013. jan. 6. 14:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

mármint 5 szál :) nem 5 doboz

Társasági dohányos vagyok haverokkal, buliban általában szivok az szokott lenni a napi 5 szál.

De én fura mód nem érzek folyamatos késztetést a hétköznapokban, van h egy évig nem is veszek cigit ha elfogy néha megkivánok egyet

2013. jan. 8. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Őszintén , honnan van ennyi pénzed cigire?
2013. jan. 8. 13:37
 13/19 A kérdező kommentje:

Ha nem cigizhetek feszült leszek és kiabálok, nem tudok normálisan beszélni senkivel. Egyszer 2 napig nem szívtam, a végén anyám nyomta a kezembe, hogy ő ezt már nem bírja. Suliban nem tudok futni, viszont az udvarra vagy a wcre tudok menni és rágyújtok. Attól jobb lesz egy kicsit.

Néha szoktam dolgozni vagy szüleim, nagyanyamék adnak de néha tudok olcsóbban.

2013. jan. 8. 13:39
 14/19 anonim ***** válasza:

A haverok akikkel anno 15 évesen kipróbáltam mind rászoktak többségük láncdohányos hozzád hasonlóan ők is dobozszám szívják, én kilógok a sorból. Pedig nem mondanám,hogy nagy önuralmam lenne. Én az édességekkel vagyok így...

A sok cigi elvonja a szervezetedből a vitaminokat, nyomelemeket ásványi anyagokat. El kéne kezdened visszapótolni a dolgokat. Pl béres csepp. A Magnézium pl kifejezetten jó idegesség esetén, lehet kapni rágótablettában én is azt szedem azóta nem érzem, hogy nyugtatni kéne magamat cigivel. Sokkal jobb nyugtató mint a cigi. Vagy a Valeriana Relax kapszula ez is gyógynövényes és nyugtató hatású.

2013. jan. 8. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:

1. 20 évesen az első merevedési zavarok

2. 28 éves korban teljes impotencia

3. 30 évesen súlyos vérnyomásproblémák

4. 38 évesen krónikus légcsőhurut

5. 45 évesen érelmeszesedés

6. 52 évesen az első szívinfarktus

Amennyiben 6. nem visz el:

7. 58 évesen az első végtagamputáció

8. 60 évesen a második infarktus

Amennyiben 8. nem visz el:

9. 63 évesen gyors lefolyású tüdőrák többféle metasztázissal.

Lehet, hogy kb erre számíthatsz, lehet, hogy nem. De minden slukknál gondolj arra, hogy majak papának lehet, hogy igaza van. Erőt fog adni hidd el! Drukkolok neked!!

2013. jan. 8. 14:40
 16/19 anonim válasza:
Mekkora hülye duma ez, hogy agresszív leszel ha nem gyújthatsz rá és nem tudod letenni..Alapból vagy agresszív, nem a nem cigizés váltja ki te kisgempa. :) Menjél ketrecharcolni, ott levezetheted az agressziód..ha lesz rá erőd. :)
2013. jan. 8. 14:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát vagy többet kellene hokiznod, vagy becsajoznod, vagy minél előbb pszichológushoz fordulnod. A drogosok válnak antiszociálissá, és agresszívé, ha elvonási tüneteik vannak, nem a 17 éves takony hülye gyerekek. Szállj már magadba! 1 hónapig próbáld meg félre rakni azt a 700 forintot, amit aznap cigarettára költenél. Gondolj bele, hogy mi lenne, ha ezt csinálnád 10 évig? 27 évesen tudnál venni egy lakást, vagy egy családi házat (falun).

Anyád meg még nálad is nagyobb tapló. Cigit nyom a kezedbe, hogy elviselhetőbb legyél, mintegy igazolandó, hogy másként tényleg nem tudnál élni. F@sza egy muterod van...

2013. jan. 8. 17:03
 18/19 anonim válasza:
Vegyél stresszlabdát, de ha nem elég akkor nem baj napi 1-2 szál cigi. Rágózz. Vagy fuss néhány nagy kört. (Néhány=4-5 kör)
2013. jan. 9. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:

1 hónapig próbáld meg félre rakni azt a 700 forintot, amit aznap cigarettára költenél.

HA napi 2-2,5 fél dobozzal szív, akkor ennek a dupláját, kb 50E Ft-ot. 2 hónapig elteszi a pénzt, aztán vehet egy tévét.

2013. jan. 16. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!