Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van itt olyan aki épp leszokó...

Van itt olyan aki épp leszokó félbe van?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 17:47
1 2
 11/15 Hegsegg válasza:
én, nagyon szar.
2013. jan. 10. 17:12
 12/15 anonim válasza:
Az e-cigi nekem bejött,nem is akartam igazán leszokni,rá is gyújtok még azért néha ,de már nem hiányzik.30 év után.
2013. jan. 13. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:
ha nem hiányzik, akk miért gyújtasz rá néha?
2013. jan. 14. 12:35
 14/15 anonim válasza:
Mert tényleg nem leszokási szándékkal kezdtem az e-cigit,de ha már így alakult gondoltam kihasználom,de azért a nosztalgia kedvéért még rágyújtok néha,de nem félek tőle ,h visszaszokok,mert nem esik jobban,sőt az e-cigit sem szívom túl sokat,egyszerűen elfelejtem,már nem olyan fontos.
2013. jan. 14. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez egész jól hangzik. Én az ilyen hangulatoknak nem szoktam elcsábulni, szerencsére, mert tom, h visszaszoknék.

A problémám a bulizással van. Ha majdnem mki cigizik körülöttem, én miért ne tehetném meg? - kérdezem magamtól és rágyújtok. Másnap: ha tegnap megengedtem magamnak, ma miért ne tehetném meg újra? Ez a barátom, meg ő is, meg a másik is sokkal többet cigiznek a hétköznapokon, mint én valaha, egy-egy szál miért ne férne bele? És ilyenkor is rágyújtok.

Később azért, mert jól esik a kávé mellé, aztán azért, mert ellazít munka után stbstbstb. és egy hónap elteltével már azt is nehezen állom meg, h ébredés után egy-két órával még ne gyújtsak rá.

Bulizni nem azért járok, h gyakoroljam az önfegyelmet, de ez sajnos ilyen körülmények között elkerülhetetlen, amikor nem akarok cigizni. Talán egy darabig otthon kéne maradnom...

2013. jan. 15. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!