Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A vizipipát ugyanúgy kell...

A vizipipát ugyanúgy kell szívni mint a cigit?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 10:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

én a cigit nem tudom letüdőzni nem tudom ti hogy vagytok vele(fehéret se)

de a vizipipa olyan gyenge, nem érzel semmit, demikor kifújod, az az isteni íz :P

1 lassan szívd, tele a tüdőd

2 lassan fújd ki és ne beszélj közbe mert az csíp :)

3 ne szívj 50-et percenként, mert szédülni fogsz és az szar(de ez függ a dohánytól is, és hogy megég-e)

amugy aki 1szer vizipipázott az már tudja :)

2010. márc. 5. 19:05
 22/25 Magyarka válasza:

A wizipipában az a legjobb,h nem olyan káros,mint a cigi.

1.a wíz lehűti a füstöt és ezáltal nem terhelődi úgy a tüdőd!

2.sok káros anyagod kiszűr a wíz!

3. ha ízesített az nagyon faintos!:D és lelehet tüdőzni,különben a füwet is hogy szíwnák belőle,hisz azt is lent kell tartani :D sőt ezt hamarabb letüdőzöm,mint a sima cigit!

2010. aug. 5. 19:26
 23/25 DonciKenobi válasza:
elég sokat pipázok de segítsetek nekem hogy kell azt hogy nem tüdőzöd le?:D nekem nem nagyon megy
2010. aug. 26. 15:57
 24/25 Akkrann válasza:

Vagy 4 éve vízipipázok minden nap.

Aki nem tüdőzi le, annak szinte nem is lesz füstje, "megállítja" a torkánál. Az ízét még érezheti de csak rövid ideig. Általában azért csinálják mert erős nekik vagy nem tudják úgy szívni mint a levegőt. nekik bugyog egyet a víz és kész :) Pazarolják a pipát. Bíztatni kell és belejön hamar :)

Aki letüdőzi annak lesz jó nagy füstje, hosszú, átható íze, kifújhatja az orrán is (így a mentolos jó megfázáskor pl kapsz majd levegőt :D). Így kell pipázni.

Szívhatod a gyomrodba is, ez akkor gáz ha a dohánytól elkezd fájni a hasad. Sokan így szívják és nem szeretik emiatt a pipát, nekik kell mondani hogy úgy szívja mintha nagy levegőt venne és akkor a tüdejébe fog menni. Gyomorba akkor jó szívni ha versenyeztek hogy ki bírja több ideig egyhuzamban szívni. Szívod gyomorba, aztán tüdőbe, másra nem jó

2010. okt. 12. 10:25
 25/25 PatrikS_2004_HuN ***** válasza:
Úgy kell mint egy elektromos cigit ami DL es és le lehet tudozni ha már szívtal cigit stb
2021. jan. 2. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!