A vizipipát ugyanúgy kell szívni mint a cigit?
basszus basszus... mi az h a szádbaa? ti honnan vettétek ezt a hülyeséget? szerintetek amikor videón látjátok, hogy valaki több másodpercig szívja a pipát az a szájába szívja?:S
egyből tüdőre! ennyi
tessék itt van egy bizonyíték is rá az okoskodóknak:
"Szippantsunk szépen, tartsunk bent a füstöt a tüdőnkben, élvezzük, és fújjuk ki."
ezt innen idéztem:
Segitek
1.lépés:Megfogod a csövet
2.lépés:Szádba teszed
3.lépés:Megszívod mint ha levegőt szívnál
4.lépés:kiveszed a szádból a csövet
5.lépés:kifujod mintha levegőt fújnál
gyakorolj elsőnek levegővel :D
Végre egy normális ember!
kedves előttem szóló:D
Hagyjátok már ezt a nem szabad letüdőzni hülyeséget,1az hogy ha beszívod a levegőt vagy füstöt vagy akármit az hova megy ha nem a tüdődbe?xD ez egy akkora hülyeség...
Így szívd:
Szép lassan szívsz magadba jó sokat és lassan fújod ki.Így szép lesz a füst és jól fogod érezni az ízesített dohány ízét,arra figyelj hogy ne fújd ki hirtelen,mert akkor kaparni fogja a torkodat :D Meg köhögnöd kell akkor tőle,de próbáld ki és akkor majd meglátod h ne csináld úgy:)
Előző válaszoló! Neked van igazad.
Elég nagy vízipipás vagyok, és amúgy is, ha valaki utána nézne egy normális hozzá értő vízipipa lapon, megtudná, hogy a vízipipa füstjét AZONNAL a tüdőbe szívjuk.
peace.^^
öccsssém itt mennnyi láma van hogy ne kéne letüdözni nem muszály deh nem si lessz seemmi bajod x deh én szintemindig letüdözöm:P
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!