Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elvennéd a gyereket?

Elvennéd a gyereket?

Figyelt kérdés
Te elvennéd a gyereket a szülő(k)től, ha tudnád, hogy állandóan ott dohányoznak, ahol a gyerek van? (Ugyanabban a szobában például, ahelyett, hogy kimennének az erkélyre.) Most kis babákra gondolok, nem akkora gyerekre, aki elmegy a tetthelyről, ha zavarja a füst.
2009. aug. 24. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ezért még nem venném el a gyereket, de biztos elmondanám hogy ez nem jó dolog és tekintettel kell lenni a babára. Nagyobb gyerek mellett sem dohányoznék. Én bagós vagyok párom nem az, lakásban nincs cigi, kocsiban sem, ezt én akartam így nem ő mert van bennem ennyi hogy nem erőszakolom rá hogy azt a szar füstöt beszívja, ha már leszokni nem tudok egyenlőre. Szerintem ez intelligencia kérdése, sok primkó szül gyereket.
2009. aug. 24. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
énsem venném el a gyereket, azért ne menjünk már el ilyen messzire ebben a dohányzás elleni "tüntetésben"
2009. aug. 24. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nem venném el, de sz@rrá büntetném őket, ritka mocskos dolog mást mérgezni a saját nyavalyájukkal, főleg a gyerekeiket. és a szegény gyerek nem választhat, ő szívja a mérget, mert apuciék lusták kivinni a seggüket a szobából...

szívesen elnyomnám a csikket az ilyen szülők homlokán

2009. aug. 24. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szívem szerint sok radikális lépést tennék hogy a gyerekek ne legyenek kitéve ennyi szennyezőanyagnak bár ez alatt nem csak a dohányzást értem hanem a kipufogógázt is. Egy ilyen szülőtől szívbaj nélkül elvenném a kicsit. Magam is dohányzom és a felnőtt emberek abszolút nem érdekelnek de a gyerekek annál inkább hisz nincs választásuk, nekünk kell gondolkodnunk helyettük és erre sokan képtelenek!
2009. szept. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!