Miért nem érzek a füves cigiből semmit?
Életemben 3szor szívtam füves cigit. (19 éves vagyok... )
Amikor először szívtam, szólt az egyik srác hogy biztos nem tüdőzöm le. (mondtam neki hogy egyáltalán nem éreztem meg pedig először szívok)
a 2. alkalommal sem éreztem belőle semmit, harmadik alkalommal se. (1-2 hónap eltelt mindig a szívások közt és persze egy szálat többen szívtunk 3-4en szóval nem egy egészet szívtam el)
Miért nem érezhettem belőle semmit? Nem tüdőzöm le?
Na olvastam pár hülyeséget is de jó dolgokat is.
Igen, sokan valami nagyon durva dolgot várnak tőle, mert "drog", "kábítószer" stb. Ehhez hozzájön az is hogy nálunk milyen a "kultúrája", sokan nagyon büszkék rá hogy kipróbálták és ezért kicsit túlmisztifikálják a dolgot.
Én nem vártam ilyesmit csak azt (pár évvel fiatalabban mint a kérdező) hogy olyan jótékony hatása lesz mint az alkoholnak: többet beszélek és minden viccesebb. Hát nem lett, nagyon nem. Először én is azt éreztem hogy nem érzek semmi de ott mozgott az elmémben az hogy _kéne_ valamit érezni. Aztán még ugyanazon az estén jó szarul is lettem mert elhitették velem hogy szarul vagyok. És ez még jó párszor megismétlődött mire ráéreztem az igazi ízére.
Mindenki mond és ír mindenféle dolgokat, rengeteg baromság van filmekben is (miről nem). Azt nagyon kevés helyen olvastam ami az alapigazság: megkétszerezi a hangulatodat amiben épp vagy. Ennyi, semmi más, se több, se kevesebb. Ha épp az a tartalom van az elmédben hogy "nem érzek semmi extrát" akkor ezt fogod kétszer erősebben érzékelni.
Tényleg chill és relax, ha van rá lehetőséged próbáld ki egyedül, hallgass közben zenét, nézz meg egy filmet, vagy csak sétálj egyet a természetben, bármi. Ha meg társaságban vagy ne számíts semmire, ugyanannyi esélyed van vicceset mondani vagy röhögni mint amúgy, csak erősebben érzékeled.
írják, hogy hülyeség h nem lehet betépni.. olyan ez mint az alkohol, van aki 2 felestől kivan, más csak úgy nyakalja a vodkát mégse esik szét. nekem is van olyan ismerősöm akinek elég 2-3 slukk és már csillagokat lát meg olyan is aki 2-3 jointot szív ugyan abból és alig érzi. olyat is ismerek aki allergiás volt rá és napokig hányt, fájt a feje utána, alkati dolog.
am ahogy előttem is írták nagyon függ attól, hogy milyen lelkiállapotban vagy, mit érzel, de attól is pl, hogy mennyit ettél/ittál aznap (én legalábbis azt tapasztaltam hogyha mondjuk nem ettem egész nap akkor sokkal kevesebbtől téptem be mint általában)
a zenehallgatás pedig tényleg sokat segít, én progresszív elektrót szoktam hallgatni olyankor mert nincs benne szöveg, nem valami változatos, épp ezért jól lehet rá gondolkodni és nagyon erős hangulatot tud átadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!