Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem érzek a füves...

Miért nem érzek a füves cigiből semmit?

Figyelt kérdés

Életemben 3szor szívtam füves cigit. (19 éves vagyok... )

Amikor először szívtam, szólt az egyik srác hogy biztos nem tüdőzöm le. (mondtam neki hogy egyáltalán nem éreztem meg pedig először szívok)

a 2. alkalommal sem éreztem belőle semmit, harmadik alkalommal se. (1-2 hónap eltelt mindig a szívások közt és persze egy szálat többen szívtunk 3-4en szóval nem egy egészet szívtam el)

Miért nem érezhettem belőle semmit? Nem tüdőzöm le?

2012. dec. 23. 23:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nem kérek a "hű de egészségtelen" meg ilyen kommentekből.
2012. dec. 23. 23:38
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Mert Te erős vagy. Gyakoroljál. Szívjál kettőt.
2012. dec. 23. 23:41
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
le kell tüdőzni és sokáig lent tartani. ha nem tüdőzöd jó hogy semmit nem érzel belőle.
2012. dec. 23. 23:42
 4/14 anonim válasza:
90%
Vannak ki eltérések abban hogy kire hogy hat. Asszem van olyan is akire nem nagyon hat, nem sokat vesz észre belőe. De az is lehet hogy nem tüdőzöd le eléggé. De amúgy én is így voltam vele, hogy először nem éreztem semmit, azt hittem rosszul csinálok valamit. Legközelebb megint így volt, ezért utána szívtam még egy kicsit, gondoltam ha többet szívok megérzem. Aztán a végén egy elég durva pánikrohamom lett, ez volt az egyetlen hatása rám, gondolom rám így hat. Többször nem próbáltam, nem azért mert ez elvette a kedvem, hanem már nem élek iylen szerekkel :)
2012. dec. 23. 23:47
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Biztos oregánót szívtatok marihuána helyett :DD
2012. dec. 23. 23:49
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

1. Szar az anyag.

2. Nem tudozod le

3. Azon kevesek koze tartozol akik nem tudnak betepni. Ha ez van akkor szivas, de gyanus nekem h nem tudozod le. Gondolom nem cigizel es azert nem tudod hogy kell. Mielott tepnep szivj el par szal sima cigit es akkor nem fogsz kohogorohamot kapni ha letudozod. Tudozni meg ugy kell megtanulni h szivsz egyet a cigibol ugy h a fust legyen a szadba aztan veszel egy mely lelegzetet szajon at mintha be lenne dugulvaz orrod. Keszulj fol h nagyon fogsz kohogni, de meg leet szokni. Ami kohogtet az rohogtet..

2012. dec. 24. 00:10
 7/14 Bajer ***** válasza:
100%
Szívj el egy óriás jointot, olyan 20cm hosszú és 2cm vastag. Biztos drágább, de tuti siker.
2012. dec. 24. 03:41
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
még ahhoz is hülye vagy, hogy jól beszívj
2012. dec. 24. 13:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
mindenki ossze vissza irogatja hogy van olyan ember aki nem tud beallni..hat en meg nem talalkoztam 5 eves palyafutasom alatt olyannal aki ne allt volna be egy jofele 1es cigitol..vagy nem tudozod le vagy valoszinu hogy nem pesti vagy es szar zoldet kapsz
2012. dec. 24. 14:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy "meg kell tanulni érezni". Mert a többség valami hatalmas, különleges dolgot vár tőle, pedig valójában azért nem olyan nagyon módosítja sem a tudatod, sem a hangulatod. Mármint érted, ez nem bélyeg :)

Elsőre nekem is csak annyi volt, hogy fázott a kezem, ez az egy tűnt fel.

2012. dec. 25. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!