Falevélből sodort cigitől lehet baja az embernek?
A dohányt előkezelik ám, mielőtt a cigibe töltenék.
A nem-dohány töltelék annyiban jobb, hogy nincs benne nikotin, ami a testi függőséget kialakítaná. Az égéstermékek beszívása ugyanannyira kevéssé jó ötlet, mint a dohányszívás.
én egyszer nem levelet hanem egy növény szárát törtem össze apróra és szívtam el így ami nagyon hasonlított a doványra.
ilyen kicsit fás szárú üreges növény de meg nem tudom mondani melyik csaqk felismerném ha látnám.
semmi bajom nem lett tőle
Azért a dohány, mert az tartalmaz olyan sok hatóanyagot, hogy még akkor is van hatása, ha rágyújtasz, és ezzel elégeted az anyag (jelen esetben a nikotin) nagy részét.
Ha pl. teával töltenéd meg a cigit, akkor az nem tudna élénkíteni, de fordítva, ha pl. teát főznél a dohányból, akkor fetrengenél a sok nikotintól.
Tehát a kérdésre válaszolva, a falevélnek általában büdös füstje van, de nem ártalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!