Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki sodort cigit szív, hol...

Aki sodort cigit szív, hol veszi a filtert?

Figyelt kérdés

Néztem, interneten lehet, de a szállítás 10x annyi, mint maga a cucc. Kérdeztem egy jó pár helyen, de valahol csak néznek rám, hogy mi az. OCD-re gondoltam amúgy, cigipapírból is azt szeretnék.

Boltban veszitek? Hol? Kecskeméti vagyok amúgy.

Köszi a válaszokat!

2012. máj. 25. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
általában az olyan boltokban lehet ahol már alapból látod hogy árulnak például dohányt is, vagy esetleg ajándékboltokban, ahol árulnak dohányterméket,némelyikben eléggé sok féle van :)
2012. máj. 25. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ott, ahol a dohányt veszed. Én ott szoktam.
2012. máj. 25. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Tesco-ba kívül pl szokott lenni külön dohánytermék árus ott biztos van, de kisebb vegyes boltokba is szokott lenni. Egyébként OCD? Nem OCB? Miért nem veszel inkább hüvelyt? Már ha arra gondolok hogy az a lényeg hogy olcsóbban megúszd a dohányzást, és nem az hogy sodorni kelljen. Ha utóbbi akkor nem szóltam.
2012. máj. 25. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdést már megválaszolták, annyit viszont még hozzátennék, hogy tényleg jobban jársz a hüvellyel. Olcsóbb és sokkal jobb az íze is. A tekert cigi számomra már majdhogynem szívhatatlan.
2012. máj. 27. 00:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen OCB-re gondoltam csak nem tudok írni. Okés, akkor körbekérdezek még egy pár helyen, háromnál voltam, de ott fogalma sem volt az eladónak. Biztos rossz helyen kerestem!

Ha nagyon macerás akkor jön a hüvelyes aztán töltögetem majd azt. De azért köszi a válaszokat!

2012. máj. 28. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
szia én is ocb-filtert és papírt használok papírból ocb premium no1. filter mindenhol tudsz venni ami dohánybolt vagy van dohányárú de ha majd veszel dohányt akkor ajánlom neked a Taste green teát az krva finom :D
2012. jún. 2. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!