Ebben a korban ekkora mennyiségű cigaretta mennyire ártalmas?
10es vagyok
jah és amúgy nem akartalak meggyőzni igazából még örülök is a sok cigisnek, így könnyebb a csajozás és amúgy is aki hülye haljon meg.
11!!
te hülye vagy!
Attól hogy valaki cigizik attól még lehet nagyon helyes és ,,jó pasi" szóval ez amelyik csajnál közrejátszik az járjon anyuci pici fiával aki trapézszárú bő nadrágban és baseball sapkában van ,csak mert az anyjának az tetszik....szóval akinél a cigi közrejátszik az egy idióta csaj...:S
Kérdező! Tényleg nem kellene cigizni ennyi évesen, de én nem osztok tanácsokat, én is ekkor próbáltam ki, és 1 évig héba-hóba bulikba szívtam is, de annyiba is maradt, azóta sem, a barátom is cigizik mégis összejöttem vele, mert amikor találkozunk előtte sosem gyújt rá, amikor "elbúcsúztunk" visszafordulok akkor látom hogy rágyújt. pedig nem kértem tőle....szóval ilyeneken parázz ezen nem múlik ha neked az kell, és nem divatból csinálod vagy hogy menőbb legyél, akkor ahogy döntesz....de ha csak divat vagy hogy jobb legyél nagyon gyorsan fejezd be!
14.
állításom mellett érveltem már 10. válaszomban, amiről írsz olyat senki sem mondott....
Kedves 14-es válaszoló!
Nagyon szépen köszönöm, hogy így látatlanban is leidiótáztál. Nem vagyok beképzelt, de nem tartom magam egy hülye libának, sokat olvasok, érdekel pl. a kultúra, művészet, stb. DE! Soha a büdös életben nem jönnék össze a világ legintelligensebb, legszebb, legkedvesebb, legudvariasabb, leghűségesebb legmittudoménmilyenebb férfival sem, ha cigizik. Tudom, egyéni szocproblémám, és nem is a kérdésre válaszolt, csak jól esett, hogy leidiótáztál azért, amiért nem úgy gondolkozom, ahogy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!