Télleg nem fog nőni a mellem a cigitől?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és cigizek.Ettől télleg nem nőlnek meg a melleim.
Már készülök a leszokásra.
2009. aug. 22. 01:18
1/12 anonim válasza:
Minek szoktál rá? 14 évesen?? öcsém de gáz! Igen a cigitől megállhat a fejlődés
2/12 anonim válasza:
igen, tényleg. rászokni felesleges volt. remélem, a hülyeséged miatt nem lesz egyáltalán melled.
3/12 anonim válasza:
IGEN!
Nem csak a melleid nem fejlődnek ki rendesen, hanem a növekedésed is leáll és a tested fejlődése is...
A cigaretta bizonyítottan csökkenti a vérkeringést, a vérben levő tápanyag nem jut el a szerveidhez.
Ráadásul az a több, mint 40 féle rákkeltő anyag egy kamasz szervezetére sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint egy kifejlődött felnőtt szervezete!
4/12 anonim válasza:
Igen. Nekem is fontosabb lenne a mellem a cigitől, úgyhogy ne csak készülj a leszokásra, hanem csináld is meg!
5/12 anonim válasza:
Hát, eü-s vagyok, de ilyet még nem hallottam. Én fiatal korom óta dohányzom és megnőttek a ciciim. Sőt, az anyukámnak és a nővéremnek is. Úgyhogy, ha a melleid nem elég nagyok, akkor inkább az anyatermészet tehet róla, nem pedig a cigaretta.
6/12 anonim válasza:
19 éves vagyok.
13 éves korom óta cigizem.
90/B.
Ne parázz! :D
Alkat kérdése az egész.
(De a bagó tényleg rossz szokás.) :)
8/12 anonim válasza:
Fog nőni de ettől még hátrányosan befolyásolja a melled növekedését.
9/12 anonim válasza:
19??90/B
XD
nekem annyi volt 14 évessen...:D
10/12 anonim válasza:
szőke vagy? akkor igen,ha nem akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!