Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Császtok szerintetek megéri...

Eden123 kérdése:

Császtok szerintetek megéri cigizni mert mostanába kezdtem napi egy szál mert igen ideges vagyok mostanába az iskola miatt?

Figyelt kérdés

2012. dec. 13. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem éri meg...
2012. dec. 13. 14:45
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem éri meg, mert az egyből majd több lesz. rászoksz, és azonb kívül, hogy betegségeket okozhat, egyre drágább, megint emelni fogják, lassan már 1000 Ft lesz egy csomag, az havonta 30ezer.
2012. dec. 13. 14:45
 3/15 slobelt válasza:
58%

Ő, ezt fogalmazd meg kérlek újra.

Szerinted ami káros mondjuk a tüdődnek, az jó? Attól nem leszel menő, ha 14 évesen cigizel.

2012. dec. 13. 14:47
 4/15 anonim ***** válasza:

Éppen most olvastam:

[link]

2012. dec. 13. 14:49
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
A feszültséget sporttal tudod levezetni nem egy szöggel a koporsódban...
2012. dec. 13. 14:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Értem akor leteszem amugy se vok gazdag tehát nem éri meg akor keresek vmit amivel levezetem a feszültséget
2012. dec. 13. 14:52
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

A korai halál az egyik gond, de arra mondhatja az ember, hogy nem érdekli. Viszont az nem mindegy, hogy töltöd az előtte lévő éveket. A cigitől impotens, mozgásképtelen lehetsz és egy sor iszonyatosan fájdalmas betegséget okoz. Aztán persze a végén meghalsz, mint mindenki más is, csak ők jobban érzik magukat addig.

Ha meg már a sulit nem bírod, mi lesz, ha igazán lesz valami stresszhelyzet az életedben???

2012. dec. 13. 14:53
 8/15 A kérdező kommentje:
oké kösz!!Aba hagyom!!:DDD megprobálom le tenni
2012. dec. 13. 14:59
 9/15 anonim válasza:
0%

azt mondja megprobalja letenni :Dddd

most menonek hiszed magad hogy azt mondod amit a "nagyok":D??

Meg ra sem szokhattal.Nem kell itt dramazni.Ne szivd tobbet es ennyi....

2012. dec. 13. 15:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A rászokás és leszokás csak fejben dől el. A gyengék azok, akik "visszaesnek" vgy nem teszik le (azok nem is akarják). Én sajnos dohányoztam pár hónapig, nem szívtam ugyan sokat, de nem is fogtam fel így: "Igen, én rászoktam, most le kell szokni!" Nem, egyszerűen betettem a fiókba a dobozt és akkor vettem elő megint, amikor odaadtam egy havernak. Soha nem is hiányzott utána, még egy kicsit sem.
2012. dec. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!