Milyen érzés betépni?
Annyi mindent írtatok itt, kreativitás, meg más dimenzió, meg stbstbs.
Én kipróbáltam párszor már, de engem ilyen intenzív hatások egyszer sme értek: simán nyugodt, laza voltam, és jó kedvű. Kevesebb gátlás, több beszéd pl. De ennyi, semmi extra meg más dimenzió. :D
Egyszer kipróbáltam ennél luxuxabb cikket is a témában, ott is dettó ezt éreztem "csak".
Van rám nem hat ennyire durván, és a lelki, szorongásos gondokkal küzdők ezért élik meg ekkora hatásnak, vagy nem tudom.
Részemről semmi különséget nem érzek, mint akkor amikor iszom és úgy lazulok el. Az egyetlen különbség maximum a másnaposság hiánya, de ennyi.
En tegnap teptem eloszor.
Elegge szedulsz,utana konnyunek erzed magad. Nagyon ehes leszel,es bepunnyadsz miutan ettel. Egy cigi felerositi a hatast. Egyszer-ketszer jo szorakozas,de nem ajanlom tobbszor. Jo kis idotoltes,de konnyen a rabjava valsz.
Szerintem 2012-óta már kitapasztalhatta a kérdező :D
amúgy tudatmódosítóként természetes,hogy többféle állapotot élünk meg betépve annyira komplex strukturált folyamatokat indít el az agyból.. aztán hirtelen úgymegváloztatja azt ahogy a dolgokat látod,újabb és ujabb nézőpontokból. kérdezd meg betépve egy erős fűtől rendes fűtől,hogy mi van túl ezen a valóságon? 3d 4d 5d szellemi érzékelés feléledése.. egó halál para flash hogy megőrűlsz mégis épkézláb gondolataid vannak.. és lehet igyis komoly problémamegoldási képességed de nem teljesen úgy mint józanul.. betépni rituálisan óvatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!