Mi olyan jó a cigarettában?
Én a füstjét szerettem nézni.Egy fárasztó nap után leülni a földre és nézni,ahogy gomolyog a számból a füst.Vagy egy nehezen induló reggelen,álmosan a kávé mellett,valahogy könnyebben indult a nap.Mindemellett a nikotinnak van egy kis feszültségoldó hatása,így könnyebb elviselni a rohanó életet.
Persze büdös,drága,egészségtelen...Kinek mi.A lényeg,h a dohányosok kultúráltan,nemdohányzó társaik érdekeit szem előtt tartva szívják,és ne gondolják,h csak körülöttük forog a világ,és ott büdösíthetnek ahol akarnak.
Szia!
Még én se jöttem rá,pedig szivom már vagy 20 éve!:)
Semmi, beteg és undorító, haszontalan egy dolog! 22 éves vagyok, szüleim cigiznek, barátom cigizik.... a buszmegállóba a köcsög dohányos ember rámfujja a füstöt... (ha nem direkt tenné, rá se gyujtana) 16évesen leálltam a fejlődésben... vajon mitőL???
Az összes cigarettának felvinném az árát 1300/2000ft/doboz-ra, akkor a szüleim és a pasim talán nem vennék,,, de sajna már ez sem biztos.... Sok pénz van az államnak a cigibe.. IS
"Például nagyon jó suli után a haverokkal kimenni elszívni egy cigit. Meg lehet közben beszélni a nap dolgait, stb. Lenyugtat, ellazít egy picit, megállsz a nagy rohanásban. "
pontosan ez;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!