Melyik a legjobb cigi amiután nem lessz rossz szagod jó ízre is meg 1000FT-alatt van?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 15:23
11/18 anonim válasza:
Az, amire rá sem gyújtottál!!!! gondolkodj, megveszed a saját pénzedért a tüdőrákot!!!!! Tulajdonképpen a dohányos is ember, csak nem olyan sokáig!!!!!!!!!!!
12/18 anonim válasza:
Ilyen gyakorlatilag nincs, ugyanis a cigi büdös... van kevésbé büdös és van ótvar szénbánya... Egy nem dohányzónak a legfinomabb aromás dohány is büdös.
13/18 anonim válasza:
Én soha életemben nem dohányoztam, de a szakmám miatt előfordul, hogy találkozom egy bizonyos emberrel, aki szivarkát szív. ennek egészen kellemes az illata, ainkább a pipadohányra hasonlít ( előtte az ileltő pipázott)
14/18 Bogoj válasza:
a cigirágós véleménnyel értek egyet...
15/18 anonim válasza:
én vagy Dunhillt szoktam venni vagy Marlboro gold-ot néha-néha David off-ot és szerintem nincs vele sok baj .
16/18 anonim válasza:
Az amelyiket nem gyújtottad meg. A dohánynak alapvetően kellemes illata van, meddig nem füstöl :D
És így az ezer forintos cigid baromi sokáig ki fog tartani :))
17/18 anonim válasza:
Jaj, de kis szellemesek ezek a "Az, amelyikre nem gyújtottál rá" válaszok :-( Nem az a kérdés, hogy rágyújtson-e, okostónik, hanem az, hogy melyikkel kímélje jobban saját magát, és környezetét, ha már megteszi. És itt ezen van a hangsúly, hogy a kérdező DOHÁNYZIK!
18/18 anonim válasza:
Elektromos cigi. 1000 ft felett van, de pl a BUD 510 - smoke4life 6000 ft körül már kapható és 1-2 hónapig használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!