Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Helyre tudom hozni?

Helyre tudom hozni?

Figyelt kérdés
Régen csak bulikban cigiztem, aztán már egy ideje, nem rég óta. Kb. fél éve rendszeresen cigiztem, de rájöttem, hogy hülyeség szóval most úgy néz ki, hogy le is tettem. Viszont olvastam, hogy a cigizéstől nem nő a melled, karikás a szemed stbstb . lehet hülye kérdés, de ha letettem a cigit akkor a mellem újra nőni fog és amit eddig ártott nagyjából helyre jönnek? Légyszi normális válaszokat! Köszönöm előre is!
2012. nov. 13. 19:23
 1/7 shoona:D ***** válasza:
nagyjából igen de csak hosszú idő alatt :/
2012. nov. 13. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik oszt.társam az cigizik és batárnagy melle van

ha ez segít. ( DE TÉNYLEG BATÁRNAGY )

2012. nov. 13. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Vonjuk le a konzekvenciát! A cigi mellnővesztő hatású, szívjátok hát mind!
2012. nov. 13. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
eggyáltalán nem ezt mondtam, csak azt , hogy neki nem alt meg a novesben agy mi.
2012. nov. 13. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
amugy kort esetleg megosztassz velunk ?
2012. nov. 13. 22:22
 6/7 A kérdező kommentje:
lehet nem mindenkire hat úgy, de itt gyakorikérdéseken olvastam, hogy egy lány írta, hogy neki azóta nem nő, gondoltam rákérdezek én is.. amúgy 18 vagyok!:)
2012. nov. 14. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Na jó mindegy az az osztálytársam 13 és sztem egy különleges eset mármint úgy értem, hogy egy kva nagy szerencsés :D
2012. nov. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!