Édesanyámnak iszonyúan büdös a szája. De erre, hogy hívhatnám fel a figyelmét?
Hát azért a fogai is elég pocsékul néznek ki,de nem meri megcsináltatni,mert retteg a fogorvostól. A fogmosás meg sajna,csak ha valamiért orvoshoz (nem fogorvos) kell mennie,akkor van,mert rosszul van,ha fogkefe van a szájában :/. Oké,értem én,hogy szólnom kéne neki,de hogy? "Anya,büdös a szád,moss fogat,tedd le a cigit!" ???
Amúgy szokott rágózni,de hát non-stop ő sem,szóval elég nehéz helyzet.
Nálunk is hasonló volt a probléma...Amikor még én is otthon éltem (csak anyu+én),akkor azt csináltam,hogy vettem egy flakon szájvizet,és este miután fogat mostam,öblögettem vele.Majd bementem a nappaliba,ahol ő tévézett és direkt mondogattam,hogy milyen jó ez a szájvíz,sokkal kellemesebbnek érzem a szájüregemet,stb.Sztárolmat a Corsodylt.:)
Majd a végén azt mondtam:
-Anyu,próbáld ki Te is.
És láss csodát,másnap miután megint előadtam este a "sztárolást" elment és kipróbálta.
Azóta rendszeresen használ szájvizet.Így már egészen elviselhető,de a cigit még azóta sem tette le.
Nekem is kellemetlen lett volna kerek-perec a szemébe mondani,hogy anyu büdi a szád,így folyamodtam ehhez a "cselhez".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!