A joint az van annyira káros mint a cigaretta?
Figyelt kérdés
melyik a károsabb és mennyivel?2012. nov. 10. 11:35
1/3 anonim válasza:
Legtöbbször a Jointba is tesznek dohányt, egyébként szerintem kb. egy szinten vannak.
2/3 anonim válasza:
a jó minőségű marihuánába nem kell dohányt tenni, anélkül is el lehet szívni. Hááát... szerintem nem fogom olyan gyakran szívni mintha cigiznél, szóval szerintem kevésbé...
3/3 anonim válasza:
hát ha úgy nézzük hogy egy szál cigi és egy szál joe akkor a joint a károsabb.
és ezt úgy mondom hogy én is szoktam füvezni. nem vagyok az a nagyon füves fajta, de nem is találok ki baromságokat hogy bebizonyitsam hogy a fű rossz.
magyarázat:
cigin van szűrő és nem kell bent tartani a füstöt. a joenál csak egy csiga van és tök mindegy hogy van e benne dohány vagy nincs, a papir ugyan az és kátrány ugyan annyi van benne. mivel nincs szűrő eleve több kátrány (meg kitudja még mi) megy a szervezetbe, de pluszba lent kell tartani hogy azért a ható anyag ne menjen kárba, és igy leülepszik a tüdődben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!