Hogyan vegyük rá hozzátartozóinkat hogy leszokjanak a cigiről?
Pl. félméteres távolságot tartasz tőle, nem öleled meg, vagy nem adsz neki puszit, ha érzed rajta, hogy nemrég gyújtott rá, és megondod, hogy ezért teszed ezt.
Vagypedig megpórbálod rávezetni, hogy a mai világban havi 20 000 forintot (napi egy doboz cigi) ilyen célra az iszonyat hülyeség kidobni.
Erre én is kíváncsi vagyok.
Mikor én felhozom ezt a pénzes dolgot, annyi választ kapok, hogy "már ezt is sajnálod tőlem". Én igent mondok és akkor sértődés van. :D
De próbálkoztam már máshogy is például, hogy az én egészségem is tönkre megy ebben. Mert ugye 2 hónappal ezelőttig a lakásban is cigiztek, aztán annyit sikerült elérnem, hogy bent már ne. De rengeteg pénz megy el nálunk a cigarettára, szerintem havi olyan 50-100e forint biztosan. (4-en élünk egy lakásban és csak én nem dohányzom)
Mond meg azt, hogy napi egy doboz, havi 20-25 000 fejenként. Az évente 240-300 000 Ft. Abból mehetnétek akár tengerparti üdülésre is. Sokkal hasznosabb lenne.
Hol nyaraltatok a nyáron? És mennyi időre?
Na de ha nem egy ember dohányzik, és nem egy dobozzal, akkor meg akár egy régebbi kocsi árát is elfüstölhetik egy évben!
Van autótok? 10 évnél öregebb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!