Liquides e-cigi?
Sziasztok!
Régebben többet cigiztem, mostmár csak társaság/hangulat cigiző vagyok. Szeretném lecserélni a sima cigit liquides e-cigire. Vaporesso GTX Go 80-at ajánlották, valakinek van/volt ilyene vagy ehhez hasonlója? Próbáltam már, de nem igazán tudom, hogy ezt vagy egy ehhez hasonló cigit mennyire nehéz és drága “fenntartani”?
Milyen hátrányai/előnyei vannak?
Olvasgattam, hogy honnan érdemes rendelni hozzá liquidet/aromát stb, de ennek ellenére ilyen ajánlásokat is szívesen fogadok. Igazából mindent leírhattok, amit tudni kéne egy kezdőnek ezekről a dolgokról, mert szinte teljesen vakon szeretnék váltani.:)
Előre is köszi!
Tisztelt Megrendelőink
Amint tudjátok Januártól már senki nem küldhet Magyarországra e cigi tartalmú csomagot, ezért mi is leállunk ezzel.
Indoklás: A Magyar NAV ki fogja kérni az összes tagország Vámhatóságától az Elektromos cigaretta webáruházakból származó küldemények címzettjeit, és ki is fogják adni mert partneri megállapodás van köztük.
Miután megkapják, személyesen benneteket fognak büntetni a megrendelés miatt.
Ezt a kockázatot nem vállaljuk miattatok, ezért nem fogunk Magyarországra csomagot küldeni.
Természetesen nem szüntetjük be az Áruházat, csak másképp fogtok tudni hozzájutni a küldeményekhez. /pld: Szlovákián belül, és egyéb Magyarországgal határos Országba el tudjuk küldeni, ahol át tudjátok venni/.
Packetával kötünk megállapodást, és majd ki tudjátok választani a Nektek legmegfelelőbb helyen lévő automatát vagy átvevőhelyet, természetesen Magyarország nem lesz választható.
Nyitni fogunk üzletet itt Komárno városában ahol személyesen is fogtok tudni vásárolni, illetve tervbe van egy Ausztriai, Sopronhoz közeli üzlet nyitása is, de erről majd később.
December 18-án oldalunk leáll, és már csak Január 6.-án indítjuk az új oldalt.
Kérjük türelmeteket, és kitartásotokat.
Köszönjük, hogy eddig velünk voltatok reméljük ez a jövőben is így lesz.
Békés Boldog Ünnepeket, és Sikerekben Gazdag Új Évet Kíván Mindekinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!