Akkor a vízipipa káros rá?
"Miért van az, hogy az egyik oldalon azt írják a vízipipáról, hogy sokkal károsabb mint a cigi, a másikon pedig, hogy alig káros?"
"A baratommal elmegyunk vizipipazni. Azt szeretnem kerdezni, hogy a vizipipa karosabb a ciginel? Vagy mennyire karos?"
"Káros hogy ha minden nap vizipipázok?"
"A vízipipa káros?"
"Vizipipa, aromamentes shisha, elektromos szén. Még káros?"
"A vízipipa is káros az ember egészségére?"
A kérdésed alatt ezeket adta ki javaslatnak. Talán olvasd el őket. Ha meg elolvastad,akkor döntsd el,hofí melyiknek hiszel! Hiába írtad ki ezt a kérdést,ez is cask egy lesz a sok közül,amely ezzel a témával foglalkozik. Pontos adat,felmérés nincs a vízipipa hatásaival kapcsolatban!!!
"Pontos adat,felmérés nincs a vízipipa hatásaival kapcsolatban!!!"
Ebben tévedsz.
Van.
Egy gyors (tudományos cikkekre szűrt) kereséssel több tucatot találtam.
Ha tudsz angolul belemélyedhetsz:
Sajnos a legtöbb csak kivonat, nekem van előfizetésem (olyan helyen dolgozok), így a teljes cikkeket olvastam.
Röviden. Káros. Addiktív. Ugyanúgy rövid távon is légúti panaszokat okoz(hat) (köhögés). A víz nem szűr ki mindent.
Egy session alatt beszívott méreganyag-mennyiség kb. 20 ciginek felel meg (tudom, többen szívják, de akkor is).
A "köves-aromás" megoldást is vizsgálták, az se ártalmatlan.
Részletek a cikkekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!