Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipadohányt szárítani kell?

Vizipipadohányt szárítani kell?

Figyelt kérdés
elöször készítettem el a vizipipát használatra...kisebb nagyobb sikerrel...és elöször füstölt is normálisan utána már nem...és semmi nem jött. megnéztem a dohányt és leégett úgy 10 perc alatt:S (all-waha : dinnyés) amúgy minden dohány ilyen "nedves" vagy ki kell előtte szárítani? (én nem szárítottam ki :P)
2009. aug. 4. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
dehogy kell kiszárítani! Mindegyik olyan nedves..
2009. aug. 4. 22:19
 2/5 A kérdező kommentje:
jaj köszi :D csak még elég tapasztalatlan vagyok ebben xD
2009. aug. 4. 22:22
 3/5 anonim válasza:
100%
biztos h jól megtömted azt a pipát? nem raktál bele esetleg túl kedvés dohányt?
2009. aug. 4. 22:32
 4/5 anonim válasza:
100%
ha kiszárad akkor elég rossz íze lesz:) direkt olyan nedvesek a dohányok.. amúgy pedig igaza van az elöttem szólónak kevés dohányt raktál a pipába és hamar leégett.
2009. aug. 4. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

igazatok van!

..csak még ezen felül az is simán elképzelhető, hogy ahogy szívtad, lehet azzal is baj volt..nem kell izomból, és folyamatosan szívni...annál tovább tudod "életben tartani"..

2009. aug. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!