Az mennyire gáz, ha néha befüvezek haverommal?
Én úgy vagyok vele hogy ameddig nem szokik rá az ember, és tényleg csak ritkán (havi 1-2 az azért tényleg nem komoly), addig nincs semmi gond. Tudom nem ugyanaz a kettő, de azért a cigi se a legegészségesebb mégis mindenki nyomja azt is és még kiakadnak ha néha szív az ember egy füves cigit. Néha kell egy kis kikapcsolódás, főleg ebben a nehéz világban.
"bármit" lehet, csak mértékkel.
Utolsó,a fűre nagyon de nagyon nehezen lehet rászokni.
Akiben van egy csepp akaraterő az nem is szokik rá,mivel simán megállja,hogy elszívjon egyet.
Nem egy haverom van aki rendszeresen szívott és egyik sem függött tőle.Egy van(sajnos) aki viszont igen,de nem azért mert elvonási tünetei lettek volna vagy ilyesmi,egyszerűen hozzászokott,hogy minden nap elszívott 1-2 cigit(vagy többet)és neki tényleg szokásává vált,ahogy a sima cigi is.
A fű nem okoz függőséget,csak ilyen extrém esetekben!
Kérdező:
Abban szerintem nincs semmi rossz,ha valaki elszív néha egy füvescigit,ellazulsz tőle és röhögsz.Ilyen kis adagokban még hosszútávon sem lesz semmi következménye(ha nem futsz össze rendőrökkel). Én nem szoktam füvezni és alkoholt sem iszom túl gyakran,de én inkább azt legalizálnám,mint az alkoholt.Ennek az az egyszerű oka van,hogy még SOHA nem hallottam olyat,hogy valaki beszívott és megverte a családját stb...HÁNY EMBER LESZ AGRESSZÍV AZ ALKOHOLTÓL? Van olyan ember akinek teljesen megváltozik a személyisége a szesztől!Előbb okoz függőséget,mint a fű és családok mehetnek tönkre emiatt!
A tévében amiket lehet látni,hogy füvescigitől kiugrottak az ablakon stb...az egy hülyeség és a hozzá nem értő embereket be is tudják vele etetni! Azok vagy nem füvet szívtak,vagy a fű mellé szívtak,ettek,lőttek még valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!