Üveges kérdése:
Hogy lehet borderlands-ben törten multizni haverommal?
Figyelt kérdés
Szerintem leírtam mindent.Nem kérek olyan válaszokat hogy vegyem meg.....2012. okt. 3. 21:24
1/9 anonim válasza:
Hát pedig máshogy nem igen .
Vagy megveszed vagy nem multizol ..
3/9 anonim válasza:
Google-ba megtalálod a választ rá.
Beírod YouTube-ra,megkérdezed Coveryékat stb.
Amúgy hamachi vagy tunngle programmal,de én még nem próbáltam.
Nincs lehetetlen, csak a Diablo 3 meg a BF3-nál :D
4/9 Aelyon válasza:
Hamachi, csináltok szervert, beléptek a játékba, csináltok szobát és beléptek. Anyunak el ne mondjátok.
5/9 A kérdező kommentje:
1 normális válasz volt.A többi használhatatlan.... ha csak ilyet tudtok írni akkor minek írtok?
2012. okt. 19. 21:26
6/9 anonim válasza:
Kérlek szépen azért, mert illegális amit kérdezel. Ha már egyszer lopsz, akkor legalább maradj csendben és old meg a problémát egyedül.
7/9 A kérdező kommentje:
De ha odaírom hogy ilyen válaszokat nem kérek akkor te miért írsz olyat?Anyira nevetséges vagy...... ezzel akarsz felvágóskodni, hogy jaj én most nagyon menő vagyok mert írtam valami fölöslegeset.Rühellem az okoskódó fajtádat.
2012. okt. 23. 15:17
8/9 kupicalajos válasza:
óóó jeee ott a pont a kérdező kiütéssel győzött :DDD
9/9 anonim válasza:
csak akkor illegalis ha oda is adja valakinek a jatekot mert csak a terjesztes illegalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!