Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy kis füves cigi után...

Egy kis füves cigi után fájhat sokáig a gyomrom?

Figyelt kérdés

Màr volt, hogy pròbàltam a füves cigit, de ilyent még nem tapasztaltam.

Tegnap este szìvtam egy kis füves cigit. Rendes pipàba lett rakva. Pàrszor beleszìvtam, és egyszer csak megszédültem a tùl sok füsttöl. Az utàn màr nem kértem többet. A szédülés elmùlt pàr percen belül, de a gyomrom el kezdett fàjni és hànyingerem lett. El tudtam rendesen aludni, éjjel sem ébredtem fel rosszullét miatt. Ma megint fàj a gyomrom, ettem is, de a gyomrom tovàbbra is fàj, mintha nem emésztene. Ez a fü miatt lehet? Még soha nem volt ilyen, söt még meg sem fogott soha. Nem is vagyok ràszokva, nem is kívànom, nem akarom többet hasznàlni.

Néha megrandulnak a végtagjaim, de az szerintem a gyomorfàjàstòl vagy màr az idegességtöl...

Elöre is köszönöm a vàlaszokat!

2012. szept. 27. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
igen,fájhat a gyomrod, a fejed,hányás,hasmenés,rosszullétek,émelygés... ez mind lehet! :(
2012. szept. 27. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:
És meddig tarthatnak a rosszullétek? Lehet valami komolyabb bajom ettöl az egy alkalomtól?
2012. szept. 27. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet
2012. szept. 27. 14:00
 4/4 anonim válasza:

hát először is hülyeség volt kiprópálnod

Maradj a rendes ciginél vagy még annál se...

2012. szept. 30. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!