Egyre jobban kívánok ugyanis egy bizonyos fajta cigarettát, bár sohasem dohányoztam. Nem tudom, hogy miért, ugyanis nem így szoktak rászokni az emberek (vagy tévedek?). De én félek rászokni. Vagy már rászoktam, csak még nem szívtam? 24/L
Nagyon nagy akaraterő kell hozzá majd,hogy leszokj. Ha eddig nem szívtad,ne most kezd el. A dohányos lakása BÜDÖS, a szája,ruhája,haja.....szintén. Én 44 éve dohányzom, lassan az életem múlik azon,hogy letegyem,de mindig találok rá magyarázatot,hogy miért nem,pedig tudom,hogy árt.(Asztma, hörgőtágulat...sorplhatnám) Több alkalommal kerültem kórházba,mert nem kaptam levegőt.
Tiszteld a tested annyira,hogy nem teszed tönkre. El sem tudjátok képzeni,hogy milyen kincset ér az oxigén!!!!!!
2009. aug. 1. 10:52
2/11 anonim válasza:
Ne szivd!!! Úgy látom te már felnőtt vagy, inkább ne kezd el, mert ha rászoksz és gyereket akarsz annál nehezebb lesz majd leszokni. Mert ugye te is tudod hogy az mennyire káros nemcsak neked, de a babának főleg, mivel neki még nincs is kifejlődve rendesen semmije, akkor hogy védekezzen??
2009. aug. 1. 10:53
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan szívj el egyet.
És majd utána eldöntöd, hogy folytatod-e.
De nyugi nem fogod egyet beleszívsz és végleg megutálod.
2009. aug. 1. 10:53
4/11 anonim válasza:
Szerintem,ha ennyi idős korodig meg tudtad állni,hogy ne cigizz,most már ne szokj rá.Én 23 évesen tettem le,mikor a fiam elkezdett nőni a pocakomba,és ma már a kezembe nem tudnám venni.Büdös,egészségtelen stb.És nem mellékesen ne ezt tanulja el tőlem a gyerek....
Szerintem ne szívd el!!!!
26/L
2009. aug. 1. 10:55
5/11 anonim válasza:
Egy száltól még nem halt meg senki.
Nyugodtan kipróbálhatod, mondjuk az első szál egyébként sem szokott senkinek sem ízleni, a nagy dohányosnak is valószínűleg az első szál nem okozott eufóriát.
Tehát lehet, hogy az eddig kívánt cigitől köhögőrohamot kapsz, és soha többé nem fogod kívánni.
Rászokni viszont nem érdemes.. büdös, egészségtelen és egyre drágább.
24/L
2009. aug. 1. 11:01
6/11 anonim válasza:
Hmm.. a sok antidohányos aki egy szálat sem szívott el..egyénfüggő és akaratfüggő, hogy ki hogy szokik rá. véleményem szerint ugyanolyan mintha csokit ennél, arra is ugyanúgy rá lehet szokni, én végülis kb 10 éve dohányzom alkalmakkor volt olyan, hogy elszívtam egy nap 3 doboz cigarettát utána 1hétig semmi és nem annyira hiányzott, sőt volt olyan hogy fél évet is hagytam ki pénzügyek miatt és elötte is rendszeresen dohányoztam, szóval ez inkább nálam csak megszokás mint függőség..
2009. aug. 1. 11:37
7/11 anonim válasza:
nem értem hogy kivánod ha még kisem próbáltad, de szerintem ne szokj rá. SEMMI értelme, ténlyeg...
2009. aug. 1. 11:45
8/11 anonim válasza:
sztem próbáld ki, az egy szál egyáltalán nem egyenlő a leszokással. énis nemrég szívtam el egy szálat, mert kívántam csakúgy a cigit, érdekelt h milyen, najó, kb fél éve, és azóta egyáltalán nemis kívánom, pedig kínáltak már, de egyáltalán nem kellett.
2009. aug. 2. 00:45
9/11 anonim válasza:
az elsőtöl nem fogsz rászokni én 2doboz után szoktam rá
2009. aug. 2. 13:32
10/11 anonim válasza:
ha családot szeretnél ne szivd el az elsö cigidet sem már csak azert sem mert ha sokáig dohányos vagy egy auto árát csak ugy ki fujod a levegöbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!